dobroge.tv

Live

Farul vrea din nou pe podium

Farul vrea din nou pe podium
15 august 2022
Publicitate

Farul Constanța are șansa de a reveni în fruntea clasamentului SuperLigii la fotbal. „Marinarii” întâlnesc la Ovidiu pe FC Hermannstadt, o altă formație neînvinsă în startul acestei ediții de campionat. Formația care se va impune va egala la puncte liderul FC Botoșani.

Farul Constanța întâlnește în această seară, la Ovidiu, revelația startului de campionat în Superligă. „Marinarii” primesc vizita celor de la FC Hermannstadt, formație care a revenit în acest sezon pe prima scenă a fotbalului din România și care este neînvinsă după patru etape disputate. De altfel, sibienii alcătuiesc și una dintre cele mai compacte echipe de până acum, având șapte goluri marcate și primind doar 3.

Foarte disciplinată, omogenă, cu jucători care au fost în divizia A și au experiență, cu toate că vin din divizia B, dar cu un colectiv care deja cunoaște bine de tot divizia A și s-a văzut în începutul acesta de campionat. O echipă care marchează goluri, așa că noi, la aceste lucruri, trebuie să fim pregătiți să avem capacitatea să imprimăm un ritm și o intensitate foarte bună a jocului. Să ne impunem din toate punctele de vedere, să știm să atacăm și să ne apărăm”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Rezultatele sibienilor de până acum sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât formația ardeleană se confruntă cu mari probleme financiare.

Pe mine lucrurile astea nu mă interesează, eu vorbesc de partea tehnică, eu am văzut în teren o echipă care a jucat foarte bine, care a interpretat foarte bine lucrurile și stau bine în teren”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea acestei partide, cele două formații se aflau la egalitate de puncte în clasamentul Superligii, ambele cu câte 8 puncte, la trei lungimi în spatele liderului FC Botoșani. Farul Constanța – FC Hermannstadt, partidă ce contează pentru etapa cu numărul cinci, se joacă de la ora 19.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233