dobroge.tv

Live

Remiză albă la Ovidiu

16 august 2022
Publicitate

Farul Constanța și FC Hermannstadt și-au împărțit punctele aseară, în ultimul meci al etapei cu numărul 5 a Superligii la fotbal. Cele două formații au terminat la egalitate, scor 0-0, după ce amândouă au avut câte un gol anulat în urma consultării VAR-ului și câte o bară. Grație punctului obținut, Farul a revenit pe podiumul clasamentului, fiind pe 3, cu 8 puncte adunate în cinci etape.

Așa cum era de așteptat, Farul a fost echipa care a dictat ritmul partidei cu FC Hermannstadt, de la Ovidiu, ultima a etapei cu numărul cinci a Superligii. Morar a fost cel mai periculos om al „marinarilor” însă n-a reușit să schimbe tabela de marcaj la ocaziile avute. După pauză, Hagi l-a trimis în teren și pe Alibec, pentru a tranșa în favoarea Farului soarta partidei.

Atacantul și-a făcut imediat simțită prezența și a ratat de puțin deschiderea scorului. Balonul a ajuns în cele din urmă în plasa porții, introdus de oaspeți, însă golul a fost anulat pe motiv de offside după consultarea VAR-ului. La fel s-a întâmplat și în cazul Farului, după reușita lui Alibec. Pe final, ambele formații au mai ratat câte o ocazie bună de a marcat, însă balonul a lovit de fiecare dată bara.

S-a încheiat nedecis, scor 0-0, rezultat în urma căruia cele două formații și-au păstrat invincibilitatea în campionat și au urcat pe podiumul clasamentului.

Am jucat bine. Meritam să avem maximum de puncte dar, din păcate, singura mea dezamăgire este că nu avem maximum de puncte. Le meritam, așa cum am jucat, cred că ne-am dominat adversarii, am jucat fotbal, am avut ocazii, câte au fost, câte am putut. Cred că meritam. Dar, din păcate, așa e în fotbal, câteodată intră, câteodată nu, câteodată ești inspirat, câteodată nu și în momentul de față, în ultimele trei meciuri avem trei meciuri la egalitate și am pierdut puncte importante. Dar, drumul e lung, călătoria e lungă, suntem împreună, asta le-am zis și jucătorilor, o să vină și meciuri în are o să marcăm”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Chiar dacă repriza a doua a fost foarte bună și cu un joc bun din partea noastră, nu, nu.. trebuie să fiu sincer și.. este un punct câștigat”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor FC Hermannstadt.

În runda următoare, a șasea a campionatului, Farul Constanța tot pe teren propriu, luni, împotriva celor de la FC Voluntari. Ilfovenii sunt pe locul 9 al campionatului, cu șapte puncte acumulate în cinci etape.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233