dobroge.tv

Live

Continuă plecările de la Farul: Nicholas Popescu s-a despărțit de „marinari”

17 august 2022
Publicitate

Farul continuă transferurile în Superligă. Nu mai puțin de trei mutări au oficializat constănțenii în această săptămână. Dacă luni a fost anunțat împrumut lui Louis Munteanu de la Fiorentina, ieri și astăzi Adrian Petre și Nicholas Popescu s-au despărțit de „marinari”, continuându-și activitatea la alte formații.

Farul continuă să rămână cea mai activă formație pe piața transferurilor. Constănțenii au transferat în această vară un număr mare de jucători, dar au și vândut în egală măsură. Ultimul fotbalist care părăsește gruparea de pe litoral este Nicholas Popescu, chiar fiul președintelui Farului, Gheorghe Popescu. Mutarea este una surprinzătoare în condițiile în care în urmă cu mai puțin de o lună el își prelungise contractul cu Farul până în 2025.

Mijlocașul în vârstă de 19 ani a fost cedat definitiv la FC Voluntari, ilfovenii fiind cei care au anunțat că acesta a semnat o înțelegere valabilă pentru următoarele patru sezoane. Format la Academia Hagi, Nicolas Popescu a evoluat în şapte partide pentru echipa constănţeană în primul eşalon, unde a debutat la 25 iulie 2021, într-un meci cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0. De asemenea, el a participat cu reprezentativa Sub 19 ani a României la Campionatul European din această vară, din Slovacia. Aceasta este a doua plecare de la Farul din această săptămână, după ce marți a fost anunțată încetarea colaborării cu atacantul Adrian Petre.

În schimb, Farul a reușit să îl aducă la luni pe Louis Munteanu, sub formă de împrumut de la Fiorentina.

Bucuroși ca a venit înapoi, să-l ajutăm. E clar, e jucătorul care ne-a dat foarte mult nouă cât a fost cu noi, i-am mulțumit și trebuia să-i facem și noi un lucru foarte bun pentru că s-a ivit această ocazie și am zis 100% să vină, să-l ajutăm să joace, să-i dăm minute. Vom vedea, dar să-l ajutăm să intre iar în circuit pentru echipa națională, pentru toate loturile”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În această vară, Gheorghe Hagi a adus la Farul Constanța nu mai puțin de 14 jucători, la care se adaugă alte 4 reveniri, în timp ce 17 jucători au părăsit echipa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233