dobroge.tv

Live

Derby între Farul și FCSB la Ovidiu

30 august 2022
Publicitate

După ce a învins duminică pe CFR Cluj, chiar în Gruia, Farul Constanța dă piept mâine seară cu FCSB, cea de a doua reprezentantă a României calificată în grupele Conference League. „Marinarii“ speră să își păstreze invincibilitatea și după această partidă și să rămână pe primul loc al clasamentului. De partea cealaltă, FCSB are parte de un start slab de campionat, fiind doar pe locul 13, însă și un meci mai puțin disputat.

Farul Constanța continuă miercuri seria meciurilor de foc din startul acestei ediții de campionat și va întâlni pe FCSB. Confruntarea vine la doar trei zile după ce „marinarii“ au învins pe CFR Cluj, chiar pe terenul campioanei, cu scorul de 3-1. 

Confruntarea se anunță una deschisă oricărui rezultat, în ciuda faptul că formația pregătită de Nicolae Dică ocupă doar locul 13 în clasament, având însă și un meci mai puțin disputat.

Înaintea acestei partide, Farul este lider în clasamentul SuperLigii, fiind neînvinsă după șapte etape disputate, cu 15 puncte. De partea cealaltă, FCSB este doar pe locul 13, cu 7 puncte, însă un meci mai puțin disputant. 

Farul Constanța – FCSB, din etapa cu numărul 8 a SuperLigii, se joacă miercuri seară, pe arena centrală a Academiei Hagi, cu începere de la ora 22.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233