dobroge.tv

Live

Duel al orgoliilor la Ovidiu

31 august 2022
Publicitate

A sosit vremea revanșei pentru Farul în fața FCSB-ului. „Marinarii” primesc în această seară, de la ora 22, vizita vicecampioanei României în cadrul etapei a opta a Superligii la fotbal. Formația de pe litoral luptă să revină pe prima poziție a clasamentului, în timp ce trupa pregătită de Dică are nevoie de puncte pentru a scăpa de locul 13 pe care îl ocupă în prezent. Ambele echipe abordează însă meciul cu moralul ridicat, mai ales FCSB, care a obținut calificarea în grupele Conference League.

Farul Constanța și FCSB abordează partida directă din această seară cu moralul ridicat. Dacă „marinarii” erau lideri înaintea etapei, elevii lui Nicolae Dică sunt în al nouălea cer după ce și-au îndeplinit primul obiectiv din această toamnă: calificarea în grupele Conference League. Asta nu îi sperie însă pe elevii lui Gheorghe Hagi, care se așteaptă la un meci pe contre, cu două echipe foarte ofensive.

Sunt două echipe care au moral bun. Sper și cred că va fi un meci foarte frumos, deschis. Toată lumea este încrezătoare, dar sperăm ca noi să fim cei bucuroși după 90 de minute”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Totdeauna ei au o mentalitate, sunt p echipă care luptă să câștige și rămân la ce am zis înaintea meciului cu CFR: trei echipe foarte bune din România care își propun să câștige, să fie campioane. Așa că suntem conștienți de acest lucru. Trebuie să ne depășim, trebuie să facem meciuri foarte bune ca să rămânem pe primul loc, acolo sus”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Farul Constanța a cedat aseară prima poziție a clasamentului în Superligă după victoria lui Rapid București în fața celor de la Universitatea Cluj. De partea cealaltă, FCSB este doar pe 13, cu 7 puncte adunate în șase meciuri.

Farul Constanța – FCSB se joacă în această seară, la Ovidiu, cu începere de la ora 22.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233