dobroge.tv

Live

Farul joacă la victorie la Ploiești

14 septembrie 2022
Publicitate

Farul Constanța și Petrolul Ploiești, două dintre revelațiile acestui sezon al Superligii, se vor afla față în față vineri seară, într-un duel contând pentru etapa a XI-a. „Marinarii”, care au revenit pe primul loc în runda precedentă, vor să revină de la Ploiești cu toate punctele puse în joc și să își consolideze astfel statutul de lideri.

Farul Constanța continua seria meciurilor de foc. Reveniți săptămâna trecută pe primul loc în clasamentul Superligii, „marinarii” au parte de o deplasare foarte dificilă vineri, la Ploiești, pe terenul Petrolului. La fel ca și trupa pregătită de Gheorghe Hagi, formația prahoveană este văzută și ea printre revelațiile acestui sezon competițional, nou-promovata în Superligă ocupând înaintea acestui meci locul 4 al clasamentului.

O deplasare, din punctul meu de vedere, foarte grea, dificilă, pentru că echipa adversară este în formă, joacă acasă, are un public extraordinar care o susține. O echipă foarte bună și pe atac rapid și pe atac pozițional și pe faze fixe. Cu siguranță că ne așteaptă un meci foarte greu unde trebuie să ne descurcăm foarte bine pentru a ne impune. Mergem la Ploiești ca să câștigăm. Cu siguranță va fi un meci deschis, un meci foarte frumos pentru toți cei care vor veni la stadion”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea acestei partide Farul ocupă primul loc al clasamentului Superligii, cu 21 de puncte, în timp ce Petrolul este pe 4, la patru lungimi distanță.

Petrolul Ploiești – Farul Constanța, contând pentru etapa cu numărul XI a Superligii, se joacă vineri seară, pe arena Ilie Oană, cu începere de la ora 21.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233