dobroge.tv

Live

Trei indisponibilități pentru meciul cu Petrolul

15 septembrie 2022
Publicitate

Gheorghe Hagi se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de mâine, cu Petrolul. Farul Constanța joacă la Ploiești pentru a-și apăra poziția de lider în clasamentul Superligii, însă nu îi va putea folosi pentru doi dintre marcatorii din ultimele etape, Vlad Morar și Gabriel Torje.

„Marinarii” se confruntă cu probleme de lot înaintea deplasării la Ploiești, pentru partida cu Petrolul. Pe lângă Dragoș Nedelcu, care este indisponibil de mai mult timp din cauza unei accidentări, Gheorghe Hagi nu se va putea baza nici pe serviciile lui Vlad Morar, și el cu probleme medicale, dar nici pe ale lui Gabriel Torje, suspendat pentru cumul de cartonașe.

Am jucat într-o perioadă cu foarte multe meciuri și e clar că jucătorii nu sunt 100%. Vlad Morar, în ultimul minut, la acel șut pe care l-a avut a simțit ceva. Nu e pregătit pentru meciul acesta. Nedelcu care continuă procesul de recuperare și în rest cred eu că ceilalți jucători, chiar dacă mai au anumite probleme, toți sunt la dispoziție. Așa că vom vedea ce echipă vom avea”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După o vară în care Farul s-a dovedit a fi cel mai activ club pe piața transferurilor, Gheorghe Hagi începe să vadă și rezultatele. Denis Alibec, Tudor Băluță, Louis Munteanu sau Gabriel Torje sunt doar câțiva dintre jucătorii care s-au întors sub comanda „Regelui”.

„Trec zile, trec săptămânile, lunile și normal că ei sunt mai bine din punct de vedere fizic. E logic, normal, când nu joci o perioadă, nu mai ești în formă. Ușor-ușor, chiar dacă și în momentul de față ei nu sunt 100% în formă, dar în fiecare săptămână arată mai bine, își doresc să revină și acest lucru este important. Să fie jucătorii care au fost înainte”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea confruntării directe, „marinarii” sunt lideri, cu 21 de puncte, în timp ce prahovenii sunt pe patru, la patru lungimi distanță.

Petrolul Ploiești – Farul Constanța, partidă ce contează pentru etapa a XI-a a Superligii, se joacă vineri seară pe arena „Ilie Oană”, cu începere de la ora 21.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233