dobroge.tv

Live

Luptă strânsă pentru primul loc

19 septembrie 2022
Publicitate

Farul Constanța și Rapid București merg cap la cap în fruntea clasamentului Superligii. „Marinarii” se mențin în fotoliul de lideri după ce au învins pe Petrolul, chiar la Ploiești, cu scorul de 3-1. Pentru formația de pe litoral urmează acum o perioadă de pauză datorată meciurilor echipelor naționale, în care și-a programat deja un amical cu bulgarii de la Cerno More Varna.

Farul Constanța a bifat al șaptelea succes în Superliga, după ce a învins și pe Petrolul Ploiești, o altă revelația a acestui sezon competițional. Denis Alibec a fost omul primei reprize, atacantul „marinarilor” reușind să își treacă de două ori numele pe lista marcatorilor. Tamaș a redus din diferență în repriza secundă, însă scorul final a fost stabilit de Sali, care a înscris pentru 3-1.

Sunt fericit. Echipa a făcut un meci din toate punctele de vedere foarte bun pentru că am jucat la o echipă care era în formă, joacă acasă, avea public extraordinar, suport foarte mare, plus periculoasă pe toate trei lucrurile: și atacul pozițional e rapid, atacul rapid, fazele fixe. A trebuit să facem un meci complet. Eu zic că, în mare, lăsând la o parte ultimele 20 de minute, când e logic să joci la rezultat, pierdusem puțin orientarea în teren, dar în rest eu zic că am făcut față la o echipă foarte bună și mergem acasă cu trei puncte și toată lumea e fericită”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui succes, Farul a întrat în pauza competițională de pe primul loc al clasamentului, cu 24 de puncte, la egalitate cu Rapid București. Pentru a-și ține jucătorii în formă Hagi le-a programat celor rămași în lotul echipei și un meci test, contra bulgarilor de la Varna.

Meciul va avea loc miercuri, 21 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233