Live

HCDS vrea Cupa României

HC Dobrogea Sud n-a avut deloc timp să se bucure de calificarea în turul doi preliminar al European League. Constănțenii au parte de un weekend încărcat, la finalul căruia speră să aducă un nou trofeu în vitrina clubului. Sâmbătă și duminică, la Sfântu Gheorghe, se joacă Final Four-ul Cupei României la handbal masculin.

publicat pe 11 septembrie 2020
Ciprian Vieru

Rivalitatea născută în ultimii ani între HC Dobrogea Sud și SCM Politehnica Timișoara își va consuma sâmbătă seară încă un episod. Cele două formații se vor duela în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe pentru un loc în marea finală a Cupei României la handbal masculin, trofeu pe care constănțenii l-au mai câștigat și în urmă cu două sezoane. 

Formația de pe litoral abordează turneul final cu moralul ridicat după calificarea în turul doi preliminar al EHF European League și speră să încheie săptămâna cu un nou succes. De asemenea, oficialii constănțeni au afirmat că își doresc mult câștigarea acestui trofeu pentru a-l dedica fanilor care au fost privați de un spectacol handbalistic. Și asta în condițiile în care, conform programării inițiale, de dinaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus, turneul Final Four al Cupei României ar fi trebuit să aibă loc în Sala Sporturilor din Constanța. 

HC Dobrogea Sud – SCM Politehnica Timișoara, din faza semifinalelor se joacă sâmbătă seară, cu începere de la ora 18. Cealaltă semifinală, care le va aduce față în față pe Dinamo București și CSM Bacău, este programată în aceeași zi, însă de la ora 11. 

Câștigătoarele celor două confruntări se vor califica în marea finală a ediției din sezonul trecut a Cupei României, care va avea loc duminică, de la ora 18, tot în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233