dobroge.tv

Live

Trei transferuri într-o zi

29 septembrie 2022
Publicitate

CSM Constanța continuă seria transferurilor la echipa de baschet feminin. După Teodora Manea, alte trei jucătoare au fost prezentate astăzi oficial. Printre acestea se numără și două componente ale echipei României de 3x3.

La nici o zi după anunțul că Teodora Manea a ales să reprezinte Constanța și în întrecerile de baschet 5x5, o altă componentă a echipei de 3x3 a României s-a decis să rămână pe litoral.

Anisia Croitoru a semnat cu CSM Constanța Baschet și va evolua pentru acesta în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. Născută la data de 11 iulie 2003, ea are în palmares o Cupă a României și a făcut parte din lotul campioanei entitre în sezonul 2021-2022, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe.

De asemenea, ea a fost componentă a loturilor naționale de juniori ale României de la U16. Este campioană națională cu echipa de baschet 3x3 a Constanței în sezonul 2022 și una dintre jucătoarele pe care 3x3 România a mizat în campaniile Nations League, fiind prezentă la Constanța în cadrul 3x3 FIBA Nations League Final.

Tot joi, clubul de la malul mării a anunțat gemenele Bianca și Denisa Fota vor continua să joace și ele la Constanța. Dintre ele, Bianca Fota a fost prezentă la echipa de senioare a României cu care a participat în calificările FIBA Women's EuroBasket, dar și componentă de bază a naționalei de senioare 3x3, în timp ce Denisa Fota a reprezentat 3x3 Constanța în Campionatul Național și Cupa României 3x3.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233