dobroge.tv

Live

Viitorul continuă seria derby-urilor în Liga 1

11 septembrie 2020
Publicitate

După două săptămâni de pauză, Liga Întâi revine în acest weekend cu meciurile din etapa a treia. FC Viitorul continuă seria meciurilor de foc din acest start de campionat și, după FCSB, acum întâlnește pe Universitatea Craiova.

Cu un singur punct obținut în primele două etape, FC Viitorul speră să treacă cu bine peste startul acestui sezon, în care întâlnește în primele șapte etape nu mai puțin de cinci dintre cele șase echipe care au jucat în play-off-ul campionatului trecut. 

Dacă în urmă cu două săptămâni constănțenii au pierdut fără drept de apel contra FCSB, trupa condusă de spaniolul Ruben de la Barrera speră acum să dea lovitura chiar împotriva vicecampioanei României, Universitatea Craiova. 

După ce au ratat în ultima etapă câștigarea titlului în Liga Întâi, oltenii au acum un start perfect de campionat, cu două victorii din tot atâtea posibile. În ciuda misiunii extrem de grele care îi așteaptă, constănțenii sunt încrezători în șansele lor și speră ca jucătorii recent întorși de la loturile naționale să facă diferența în teren și să aducă o victorie prețioasă. 

Printre aceștia se numără și Andrei Ciobanu, revenit de la echipa națională sub 21 de ani a României, unde a contribuit la cele două succese cu Finlanda, scor 3-1, respectiv Malta, scor 3-0.

FC VIitorul – Universitatea Craiova, contend pentru etapa a treia a Ligii Întâi la fotbal, se joacă luni, la Ovidiu, cu începere de la ora 21.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233