dobroge.tv

Live

Farul primește vizita „bătrânei doamne”

30 septembrie 2022
Publicitate

După aproape două săptămâni de pauză cauzată de meciurile echipelor naționale, Farul Constanța revine în acest sfârșit de săptămână la confruntările din Superligă. „Marinarii” joacă acasă împotriva UTE-i Arad în etapa a 12-a a Superligii, iar singurul obiectiv este victoria pentru a-și consolida poziția de lideri ai clasamentului.

S-a terminat vacanța la Farul Constanța. După două săptămâni în care doar s-au antrenat în baza sportivă de la Ovidiu și au disputat un amical cu bulgarii de la Cerno More Varna, „marinarii” reiau din acest weekend confruntările din Superligă.

La malul mării vine duminică UTA Arad, formație aflată în prezent pe locul 8 a clasamentului, la nouă lungimi în spatele Farului. De partea cealaltă, constănțenii au ca obiectiv doar victoria pentru a-și consolida poziția de lideri pe care o ocupă în prezent.

În istoricul confruntărilor directe, egalitatea este perfectă între cele două formații, ambele meciuri din sezonul trecut încheindu-se cu scorul de 0-0. De data aceasta datele sunt complet diferite.

Elevii lui Gheorghe Hagi arătă poftă mare de joc, înregistrând în cele 11 etape disputate până în prezent o medie de două goluri înscrise pe meci.

Partida este programată să aibă loc duminică seară, cu începere de la ora 18.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233