Live

Turneul de la Roma: Simona Halep, acceptată direct în turul al doilea

Turneul de la Roma: Simona Halep, acceptată direct în turul al doilea
publicat pe 13 septembrie 2020

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, este acceptată direct în turul al doilea, la turneul de la Roma, de categorie Premier 5, fază în care va evolua cu letona Anastasija Sevastova, locul 45 WTA, sau cu italianca Jasmine Paolini, locul 97 WTA, beneficiară a unui wild card.

Potrivit news.ro, sacă trece de acest meci, românca ar putea evolua cu croata Donna Vekici, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 14, în optimi, cu Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 10, sau cu croata Petra Martici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 8, în sferturi, cu americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 27 WTA, cu germana Angelique Kerber, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 15, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 9, sau cu britanica Johanna Kona, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7, în semifinale.

Americanca Serena Williams, locul 8 WTA, s-a retras de la turneul de la Roma, care începe luni, invocând o accidentare. 

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233