Live

HCDS a pierdut finala Cupei României

HC Dobrogea Sud a ratat de puțin câștigarea primelor trofee din acest sezon. Formația constănțeană a pierdut aseară la mare luptă finala Cupei României la handbal masculin, după ce a cedat în fața lui Dinamo București cu scorul de 24 la 21.

publicat pe 14 septembrie 2020
Ciprian Vieru

După o săptămână extrem de încarcată, în care a evoluat în Rusia, în preliminariile European League, și apoi a plecat spre Sfântu Gheorghe, pentru Final Four-ul Cupei României, oboseala și-a spus din plin cuvântul în rândul jucătorilor de la HC Dobrogea Sud. 

Chiar și așa, constănțenii au reușit sâmbătă o revenire fantastică în semifinala cu Politehnica Timișoara și au obținut biletele pentru marea finală, cu Dinamo. Din păcate, în ultimul act, elevii lui Djordje Cirkovic nu au mai găsit resursele necesare pentru a produce surpriza, în ciuda faptului că s-au ținut aproape de campioana României. 

Astfel, dacă la pauză diferența de pe tabelă era de doar un gol, 11 la 10 pentru bucureșteni, în minutul 39 constănțenii au reușit să egaleze la 15. Din păcate, din acel moment s-a produs o cădere în jocul celor de la HCDS, iar dinamoviștii au profitat din plin și au înscris șase goluri consecutiv e. Diferența a fost imposibil de recuperat, în ciuda efortului depus de formația de la malul mării, astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 24 la 21 în favoarea lui Dinamo.

 În urma acestui succes, alb-roșii au cucerit Cupa și Supercupa României, în timp ce HC Dobrogea Sud așteaptă acum meciurile din campionat pentru a-și lua revanșa. 

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233