Live

Derby la Ovidiu

FC Viitorul și Universitatea Craiova încheie în această seară etapa cu numărul trei Ligii Întâi cu un adevărat derby. Dacă formația constănțeană este în cautarea primului succes în acest sezon, vicecampioana României vrea neapărat o victorie care să o propulseze pe prima treaptă a clasamentului.

publicat pe 14 septembrie 2020
Ciprian Vieru

Cu un singur punct obținut în startul acestei ediții de campionat, FC Viitorul nu vrea să mai facă pași greșiți, chiar dacă are parte numai de adversari de calibru. După FCSB, împotriva căreia constănțenii au evoluat în runda precedentă, în această seară, la Ovidiu, vine vicecampioana României, Universitatea Craiova. 

Oltenii au un start perfect de campionat și au venit pe litoral cu gândul la un nou succes, care să îi propulseze pe prima treaptă a clasamentului. În ciuda acestui aspect, spaniolul de pe banca tehnică a lui FC Viitorul are încredere în elevii săi că vor putea să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

Înaintea acestei partide, Universitatea Craiova ocupă poziția a șasea a clasamentului, cu șase puncte, însă un eventual succes ar propulsa formația din Bănie pe primul loc. 

De partea cealaltă, FC Viitorul este doar pe 15, cu un singur punct. FC Viitorul – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a treia a Ligii Întâi la fotbal, se dispută în această seară cu începe de la ora 21, pe arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu.


Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233