dobroge.tv

Live

Derby la Ovidiu

14 septembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul și Universitatea Craiova încheie în această seară etapa cu numărul trei Ligii Întâi cu un adevărat derby. Dacă formația constănțeană este în cautarea primului succes în acest sezon, vicecampioana României vrea neapărat o victorie care să o propulseze pe prima treaptă a clasamentului.

Cu un singur punct obținut în startul acestei ediții de campionat, FC Viitorul nu vrea să mai facă pași greșiți, chiar dacă are parte numai de adversari de calibru. După FCSB, împotriva căreia constănțenii au evoluat în runda precedentă, în această seară, la Ovidiu, vine vicecampioana României, Universitatea Craiova. 

Oltenii au un start perfect de campionat și au venit pe litoral cu gândul la un nou succes, care să îi propulseze pe prima treaptă a clasamentului. În ciuda acestui aspect, spaniolul de pe banca tehnică a lui FC Viitorul are încredere în elevii săi că vor putea să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

Înaintea acestei partide, Universitatea Craiova ocupă poziția a șasea a clasamentului, cu șase puncte, însă un eventual succes ar propulsa formația din Bănie pe primul loc. 

De partea cealaltă, FC Viitorul este doar pe 15, cu un singur punct. FC Viitorul – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a treia a Ligii Întâi la fotbal, se dispută în această seară cu începe de la ora 21, pe arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233