Live

Viitorul, învinsă la scor la Ovidiu

La doar câteva ore distanță de Farul, FC Viitorul a suferit și ea o înfrângere, însă mult mai categorică. Constanțenii au fost învinși „acasă“ de Universitatea Craiova cu scorul de 4-1 și trupa condusă de spaniolul Ruben de la Barrera a ajuns acum pe ultimul loc al clasamentului, având și cea mai slabă defensivă din Liga Întâi.

publicat pe 15 septembrie 2020
Ciprian Vieru

Planurile lui Ruben Barrera de a obține toate cele trei puncte puse în joc în partida cu vicecampioana României, Universitatea Craiova, au fost năruite după doar cinci minute. 

Artean a văzut direct cartonașul roșu după o intrare dură asupra lui Cicâldău, care nu a mai putut continua partida și a fost transportat la spital. Aflați în superioritate numerică, oltenii au deschis scorul în minutul 18 prin Koljic, după o gravă eroare în apărarea Viitorului. Constănțenii nu au acuzat loviturile primite și au reușit să restabilească egalitatea în prelungirile primei reprize. 

În actul secund, apărarea Viitorului a continuat seria erorilor, astfel că oltenii au dus până în minutul 60 scorul la 3-1 în favoarea lor. Lovitura de grație a fost dată de Ivan, care a reușit să înscrie după o pauză de aproape un an. S-a încheiat 4-1 pentru Universitatea Craiova, rezultat în urma căruia oltenii își păstrează parcursul perfect din campionat și se instalează în fotoliul de lider al clasamentului cu 9 puncte. 

De partea cealaltă, FC Viitorul a rămas cu un singur punct, însă ocupă acum ultima poziție, având totodată și cea mai slabă defensivă din campionat, cu 8 goluri primite în trei meciuri.

Trebuie să vorbim despre meci și circumstanțele în care a trebuit să jucăm. Am evoluat foarte bine în prima repriză, am primit primul gol, dar am continuat să jucăm. Ne-am creat numeroase ocazii, am avut oportunitatea de a înscrie, iar apoi, în a doua repriză, la lovitura liberă, le-am dat șansa de a marca al doilea gol și, din cauza emoțiilor, nu este ușor să continui să joci, mai ales în condițiile acestea.

În runda următoare a Ligii Întâi, FC Viitorul va juca în deplasare, la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi, pe 19 septembrie.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233