Live

Farul cu ocaziile, Poli cu golurile

Săptămâna a început prost pentru echipele constănțene de fotbal. FC Viitorul și FC Farul au cedat aseară în partidele disputate în Liga Întâi, respectiv a doua. „Marinarii“, deși au dominat partida cu ASU Poli Timișoara, s-au întrecut în ocazii, în timp ce bănățenii au înscris la singurele ocazii avute și s-au impus cu scorul de 2-1.

publicat pe 15 septembrie 2020
Ciprian Vieru

FC Farul a avut șansa deschiderii scorului după doar 15 minute de joc, însă mingea trimisă cu capul de Greu a lovit transversala. La scurt timp a venit rândul lui Ursu să rateze pentru „marinari“, grație intervenției salvatoare a portarului advers. 

Și cum ocaziile se răzbună, cei care au înscris au fost timișorenii, după o execuție de senzație a lui Popovici. În actul secund, elevii lui Ianis Zicu s-au aruncat din nou în atac în căutarea egalării, însă Bordei i-a adus la disperare cu intervențiile sale. 

Cel mai aproape de înscrie golul de 1-1 a fost Bârnoi, care a trimis pentru a doua oară mingea în bară. Din păcate, scenariul din prima repriză s-a repetat și în actul secund, iar timișorenii au mai înscris o dată după o eroare mare în defensiva Farului. 

Atacurile în valuri ale „marinarilor“ au fost concretizate în cele din urmă și pe tabela de marcaj, după o execuție spectaculoasă a lui Greu. Golul mijlocașului constănțean a venit însă mult prea târziu pentru a mai schimba soarta partidei, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru ASU Poli Timișoara. 

Mai mult decât atât, gazdele puteau să mai înscrie un gol, la ultima fază a meciului, dar penalty-ul executat de Codrea a fost apărat de Udeanu. În urma acestui rezultat, bănățenii au urcat pe podiumul clasamentului Ligii a doua, cu șapte puncte, în timp ce Farul a rămas cu șase puncte după disputarea a trei runde.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233