dobroge.tv

Live

Farul cu ocaziile, Poli cu golurile

15 septembrie 2020
Publicitate

Săptămâna a început prost pentru echipele constănțene de fotbal. FC Viitorul și FC Farul au cedat aseară în partidele disputate în Liga Întâi, respectiv a doua. „Marinarii“, deși au dominat partida cu ASU Poli Timișoara, s-au întrecut în ocazii, în timp ce bănățenii au înscris la singurele ocazii avute și s-au impus cu scorul de 2-1.

FC Farul a avut șansa deschiderii scorului după doar 15 minute de joc, însă mingea trimisă cu capul de Greu a lovit transversala. La scurt timp a venit rândul lui Ursu să rateze pentru „marinari“, grație intervenției salvatoare a portarului advers. 

Și cum ocaziile se răzbună, cei care au înscris au fost timișorenii, după o execuție de senzație a lui Popovici. În actul secund, elevii lui Ianis Zicu s-au aruncat din nou în atac în căutarea egalării, însă Bordei i-a adus la disperare cu intervențiile sale. 

Cel mai aproape de înscrie golul de 1-1 a fost Bârnoi, care a trimis pentru a doua oară mingea în bară. Din păcate, scenariul din prima repriză s-a repetat și în actul secund, iar timișorenii au mai înscris o dată după o eroare mare în defensiva Farului. 

Atacurile în valuri ale „marinarilor“ au fost concretizate în cele din urmă și pe tabela de marcaj, după o execuție spectaculoasă a lui Greu. Golul mijlocașului constănțean a venit însă mult prea târziu pentru a mai schimba soarta partidei, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru ASU Poli Timișoara. 

Mai mult decât atât, gazdele puteau să mai înscrie un gol, la ultima fază a meciului, dar penalty-ul executat de Codrea a fost apărat de Udeanu. În urma acestui rezultat, bănățenii au urcat pe podiumul clasamentului Ligii a doua, cu șapte puncte, în timp ce Farul a rămas cu șase puncte după disputarea a trei runde.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233