dobroge.tv

Live

Halep, debut cu victorie la Roma

17 septembrie 2020
Publicitate

Simona Halep a revenit în forță pe terenul de tenis. La o lună distanță de la succesul din turneul de la Praga, constănțeanca a debutat cu o victorie în întrecerea de la Roma, acolo unde este cotată cu prima șansă la câștigarea trofeului.

Constănțeanca Simona Halep a avut liber în primul tur al întrecerii de la Roma, iar miercuri, în turul secund a întâlnit-o pe reprezentanta gazdelor, Jasmine Paolini, locul 99 WTA.

 Italianca a început mai bine, a condus cu 2-0, dar treptat Simona a revenit în joc și a reușit să câștige primul set cu 6-3, după 36 de minute.În setul secund, Paolini a condus cu 3-2 și 4-3, dar jucătoarea noastră a avut un final mai bun și a luat setul cu 6-4, după 47 de minute. 

Simona Halep, principala favorită a turneului italian, o va întâlni în turul următor pe Dayana Yastremska. Ucraineanca s-a impus tot miercuri în fața americancei Amanda Anisimova la capătul unui meci disputant pe durata a două ore și 15 minute.

 Pentru calificarea în optimile de finală, Simona Halep și-a asigurat 90 de puncte în clasamentul WTA și un cec în valoare de 61 de mii de euro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233