dobroge.tv

Live

Farul a învins Rapid și a urcat pe prima poziție a grupei, în Cupa României

10 noiembrie 2022
Publicitate

Hagi a mai câștigat o dispută cu Mutu și și-a luat revanșa după remiza din campionat. Cu numeroși jucători sub 20 de ani în primul 11, Farul Constanța s-a impus în fața Rapidului cu scorul de 2-0, chiar în Giulești, în etapa a doua a fazei grupelor Cupei României. La finalul partidei, „Regele“ a anunțat că „marinari“ se vor lupta pentru titlu în acest sezon.

Gheorghe Hagi a preferat să își odihnească titularii în confruntarea cu Rapid București, din etapa a doua a fazei grupelor Cupei României la fotbal. Din acest motiv a trimis în teren o formulă în care s-au regăsit numeroși jucători sub 20 de ani, chiar dacă în față a avut o echipă în care se aflau numeroși fotbaliști experimentați. 

Acest lucru s-a simțit și în disputa din teren, controlată în mare măsură de giuleșteni. În ciuda numeroaselor ocazii create, scorul a rămas neschimbat până în finalul primei reprize, când Farul a primit o lovitură de la 11 metri. Casap a transformat cu siguranță, iar „marinarii“ au intrat la cabine în avantaj. În actul secund, Rapid a forțat egalarea și a solicitat în două rânduri penalty, însă arbitrul a decis să lase jocul să continue după consultarea VAR-ului. 

În minutele de prelungire, Farul a mai punctat o dată, prin Cojocaru, și a stabilit scorul final, 2 la 0.

În urma acestui rezultat, Farul Constanța a reintrat în cursa pentru calificarea în faza următoare a Cupei României la fotbal. După disputarea a două etape în grupa C, „marinarii“ sunt pe primul loc al clasamentului, cu patru puncte. În etapa următoare formația constănțeană va juca pe teren propriu cu CFR Cluj, pe 7 decembrie.

Sursă foto: captură Orange Sport

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233