dobroge.tv

Live

Viitorul, în căutarea primei victorii

19 septembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul speră să obțină prima victorie din actuala ediție de campionat. Constănțenii au un start de sezon sub așteptări și au ajuns pe ultimul loc al clasamentului, astfel că cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu Sepsi ar veni ca un adevărat balon de oxigen.

Cu opt goluri primite și doar două înscrise în trei etape, FC Viitorul este departe de așteptările conducătorilor constănțeni de la noul staff instalat în această vară la echipă. În ciuda acestor aspecte, Ruben de la Barrera, spaniolul care a preluat de la Gheorghe Hagi funcția de manager tehnic, este încrezător că elevii săi au capacitatea de a obține și victorii, fiind convins că înfrângerile la scor suferite contra FCSB-ului și Universității Craiova au fost doar accidente. Iar prima șansă de a demonstra acest lucru este sâmbătă, atunci când este programată partida de la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi.

Fiecare săptămână aduce pentru noi o nouă provocare. Ceea ce avem nevoie este cu siguranță o primă victorie. Și binențeles, așa cum am spus și ultima dată, jucăm un fotbal bun și în cele din urmă vom reuși să câștigăm și să depășim acest blocaj. Sperăm ca asta să se întâmple chiar de la următorul meci, împotriva lui Sepsi. Știm că va fi un meci greu, ei alcătuiesc o echipă bună, dar în același timp sunt încrezător în felul în care facem lucrurile, în care jucăm, în care ne antrenăm și în valoarea jucătorilor mei și din aceste motive sunt convins că ne vom impune.

După disputarea a trei etape din noul sezon al Ligii Întâi, FC Viitorul ocupă ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct obținut după remiza cu UTA Arad. De partea cealaltă, Sepsi nu se poate lăuda nici ea cu un start de sezon prea fericit, reușind totuși să termine două partide la egalitate și să acumuleze două puncte. În aceste condiții, confruntarea se anunță una deschisă oricărui rezultat. Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Viitorul, contând pentru etapa a patra a Ligii Întâi la fotbal, este programată pentru sâmbătă, cu începere de la ora 19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233