dobroge.tv

Live

Ultimul test înaintea pauzei

11 noiembrie 2022
Publicitate

Farul Constanța vrea să își mărească diferența de puncte care o desparte de principalele urmăritoare în Superligă, chiar înaintea pauzei competiționale. „Marinarii“ vor juca sâmbătă la Ploiești, contra Chindiei Târgoviște, o formație aflată în plină revenire de formă. Ialomițenii sunt neînvinși de șapte etape în campionat și sunt deciși să continue pe această linie și după meciul cu Farul.

Două luni au trecut de la ultimul eșec suferit de Farul Constanța în toate competițiile. În acest timp, „marinarii“ au înregistrat nu mai puțin de 8 victorii și doar două remize, din care una în Cupa României. Grație acestui parcurs, Farul și-a consolidat prima poziție în clasamentul Superligii, având opt puncte față de principala urmăritoare, Rapid București. 

Trupa pregătită de Gheorghe Hagi are în acest sfârșit de săptămână ocazia de a-și mări acest avans, chiar înaintea pauzei competiționale cauzată de meciurile echipelor naționale.  Farul joacă sâmbătă seară la Ploiești, contra Chindiei Târgoviște, o altă echipă ce traversează o perioadă fastă. De la numirea lui Toni Petrea în funcția de antrenor, ialomițenii au șapte etape consecutive fără înfrângere, parcurs ce i-a scos pentru moment din subsolul clasamentului Superligii. 

În aceste condiții, misiunea „marinarilor“ nu se anunță deloc una ușoară, iar acest lucru a fost subliniat și de Gheorghe Hagi, mai ales că în sânul echipei începe să se resimtă oboseala. 

Chindia Târgoviște – Farul Constanța, contând pentru etapa a 18-a a Superligii, se joacă sâmbătă pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, cu începere de la ora 17 și 30 de minute. Înaintea acestei runde, „marinarii“ ocupă primul loc, cu 40 de puncte, în timp ce Chindia este pe 11, cu 19 puncte. În partida tur, de la Constanța, rezultatul a fost egal, scor 0-0.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233