dobroge.tv

Live

Farul își caută dreptatea la TAS

16 noiembrie 2022
Publicitate

Chiar dacă conduce detașat în clasamentul Superligii, Farul Constanța are mari emoții în privința participării în cupele europene în sezonul viitor. Liderul campionatului este în pericol să nu primească nici în acest an licența din partea UEFA. Oficialii clubului de pe litoral speră obțină câștig de cauză în acest sens la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Fuziunea dintre Viitorul și Farul din urmă cu doi ani, continuă să producă efecte. Chiar dacă la momentul respectiv decizia a fost salutată de absolut toții fanii constănțeni, dar și de foarte mulți dintre microbiști din România, există însă și efecte negative. Și asta în ciuda faptului că reprezentanții Federației Române de Fotbal au lăsat de înțeles întregul proces s-a desfășurat cu respectarea tuturor condițiilor. Din păcate, nu de aceeași părere este și UEFA, care este decisă să mențină interdicția Farului în privința participării în cupele europene. Conducătorii „marinarilor” speră să își găsească dreptatea în acest sens la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Am făcut lucrurile așa cum trebuie și atunci, noi suntem încrezători că va fi pozitiv tot ce se va întâmpla pentru că s-a făcut un lucru foarte bine făcut. Normal, s-a luat un brand, un nume și atât. În rest, suntem același club, același club care eram. Bineînțeles, cu comunicarea. S-a schimbat doar numele cu care comunicăm de acum, cu Farul. CIF-ul clubului a rămas la fel. Nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Farul Constanța este lider detașat în clasamentul Superligii, cu 41 de puncte după disputarea a 18 etape. În vara anului viitor, România va trimite patru echipe în cupele europene, dintre care una în Liga Campionilor și trei în Conference League.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233