dobroge.tv

Live

CSM a revenit pe locul secund

21 noiembrie 2022

CSM Constanța a bifat în weekend a noua victorie în Liga Națională de handbal masculin. Trupa pregătită de George Buricea a învins „acasă“ pe Poli Timișoara, o echipă aflată în suferință în acest sezon. În ciuda diferenței mari de valoare, bănățenii au oferit o replică dârză, pierzând la o diferență de doar cinci goluri.

Publicitate

După două partide mai puțin reușite în campionat, CSM Constanța a bifat victoria cu numărul nouă în actualul sezon al Ligii Zimbrilor. Elevii pregătiți de George Buricea au câștigat la sfârșitul săptămânii trecute duelul cu SCM Politehnica Timișoara, din etapa a 12-a, și au revenit pe locul 2 în clasament.

 În ciuda faptului că formația bănățeană este doar o umbră a echipei care se bătea până nu demult de la egal la egal cu forțele campionatului, oaspeții au reușit să ofere o replică pe măsură. După ce au intrat la cabine cu avans de trei goluri, scor 17 la 14, „delfinii“ au preferat doar să își conserve avansul luat în prima repriză, astfel că meciul s-a încheiat cu 31 la 26. Întâlnirea n-a fost lipsită însă de momente tensionate, motiv pentru care George Buricea a și primit cartonașul roșu și fost trimis în tribună.

Partida cu Politehnica Timișoara a consemnat și revenirea în teren, după un an de absență cauzată de o accidentare gravă la genunchi, a lui Leon Raso. În urma acestui succes, CSM COnstanța a revenit pe locul doi în Liga Națională, cu 28 de puncte după 12 etape disputate.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Comentologie

cu Manu Nistor

Comentologie

cu Manu Nistor

Comentologie

cu Manu Nistor

Comentologie

cu Manu Nistor

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233