dobroge.tv

Live

S-au jucat cu ocaziile

21 septembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul nu se regăsește în acest start de sezon. Constănțenii au bifat o nouă remiză în Liga Întâi, după 1-1 pe terenul lui Sepsi, la capătul unui meci în care s-au jucat iar cu ocaziile. Astfel, formația din Ovidiu se menține în partea inferioară a clasamentului, cu doar două puncte în patru etape.

Dornici de revanșă după startul de sezon mai puțin fericit, în care au obținut doar un punct în trei partide, fotbaliștii lui FC Viitorul au lăsat impresia ca pot recupera din punctele pierdute pe arena din Sfântu Gheorghe. Ciobanu a adus echipa constănțeană în avantaj, în finalul primei reprize, după o lovitură liberă deviată imparabil în poarta lui Sepsi. 

După revenirea de la cabine, elevii lui Ruben de la Barrera s-au jucat cu ocaziile, iar Luckassen a ratat din toate pozițiile, spre disperarea tehnicianului spaniol. Cel mai aprope de gol a fost însă Iancu, după ce șutul său a lovit stâlpul porții adverse. Și cum ocaziile se răzbună, cei care au înscris au fost fotbaliștii lui Sepsi, cu zece minute înainte de final. S-a încheiat nedecis, scor 1-1, rezultat care nemulțumește însă ambele tabere, care sperau la o victorie care să scoată din partea inferioară a clasamentului.

“Cu siguranță am fi meritat să câștigăm. Știam că vom juca pe un teren dificil, împotriva unei echipe puternice, dar am reușit să avem o evoluție bună pe durata ambelor reprize. Sunt mulțumit de modul în care am jucat, dar binențeles că mă nemulțumește rezultatul pentru că puteam să mai înscriem, în special în a doua repriză, și nu am făcut-o”, a declarat Ruben de la Barrera, manager tehnic FC Viitorul.

După patru etape disputate în noul sezon al Ligii Întâi, FC Viitorul ocupă abia poziția a 14-a, cu doar două puncte. Pentru constănțeni urmează acum o nouă partidă dificilă, pe teren propriu, sâmbătă, contra celor de la Astra Giurgiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233