dobroge.tv

Live

HCDS și Goliat

21 septembrie 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud a intrat din nou în febra meciurilor europene. Formația constănțeană dispută mâine seară în Sala Sporturilor manșa tur a dublei cu vicecampioana Portugaliei, Sporting Lisabona, din turul doi preliminar al EHF European League.

HC Dobrogea Sud a trecut cu bine peste eșecul din finala Cupei României și are un parcurs perfect în startul noului sezon în Liga Zimbrilor. Constănțenii s-au instalat pe prima poziție a clasamentului după trei etape disputate și acum își îndreaptă atenția din nou către cupele europene. 

Marți seară, în Sala Sporturilor, elevii lui Djordje Cirkovic au un meci extrem de important, de care se leagă în mare măsură speranțele la un parcurs cât mai lung în EHF European Leauge. La Constanța vine vicecampioana Portugaliei, Sporting Lisabona, pentru disputarea primei manșe din turul doi preliminar al EHF European League. 

Confruntarea cu lusitanii este văzută drept cea mai importantă din scurta istorie a clubului de la malul mării, în condițiile în care constănțenii au mai întâlnit până acum pe Magdeburg, în 2017, și Porto, anul trecut, alte două forțe din handbalul masculin european. 

Tocmai din acest motiv, partida este tratată cu maximă atenție de toți membrii staff-ului HCDS-ului, mai ales că, în cazul unui succes, au șansa accederii în grupele principale ale competiției europene. De asemenea, chiar dacă pornesc cu șansa a doua în această dublă de calificare, oficialii constănțeni au mare încredere în experiența jucătorilor aduși la echipă în această vară, dar și în maturitatea și tăria de caracter de care au dat dovadă până acum handbaliștii lui Cirkovic, astfel că o surpriză nu este deloc imposibilă.

 HC Dobrogea Sud – Sporting Lisabona, contând pentru prima manșă a turului doi preliminar al EHF European League se dispută marți seară, în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 19 și 45 de minute. 

Tot în această fază va evolua și Potaissa Turda, care va lupta pentru un loc în grupele competiției contra francezilor de la Fenix Toulouse. A treia reprezentantă a României din EHF European League, Dinamo București, este direct calificată în faza grupelor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233