dobroge.tv

Live

Steaua, prea puternică pentru CSM

06 decembrie 2022

CSM Constanța a reușit să ofere o replică apreciabilă Stelei București, în etapa cu numărul 9 a Diviziei A1 la volei masculin. La numai o zi după victoria în fața Științei Baia Mare, elevii pregătiți de Răzvan Parpală au cedat luni seară, în Sala Sporturilor, cu scorul de 3-1 la seturi. În ciuda diferenței evidente de valoare, evoluția constănțenilor le dă speranțe oficialilor CSM-ului la îndeplinirea obiectivului în acest prim sezon.

Publicitate

CSM Constanța a avut o misiune dificilă la Sala Sporturilor, în meciul cu Steaua București, din etapa a 9-a a Diviziei A1 de volei masculin. Echipa din Capitală, care luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge, a dominat jocul și s-a impus cu scorul de 3-1 la seturi. 

Băieții antrenați de Răzvan Parpală au făcut un set 3 foarte bun și au dat senzația că pot întoarce rezultatul. Din păcate, numărul mare de absențe și-au spus cuvântul astfel că Steaua a închis meciul 4 seturi.

În etapa următoare, voleibaliștii constănțeni vor evolua în deplasare, pe terenul penultimei clasate, CSM Suceava. Partida este programată pentru sâmbătă, de la ora 13.


Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233