dobroge.tv

Live

Victorie scăpată printre degete

23 septembrie 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud a scăpat printre degete o victorie de răsunet la cel mai important meci din istoria clubului. Constănțenii au terminat la egalitate aseară confruntarea cu vicecampioana Portugaliei, Sporting Lisabona, contând pentru prima manșă a turului doi preliminar al EHF European League. Soarta calificării în grupe se va decide peste o săptămână, la Lisabona.

Așa cum era de așteptat, confruntarea dintre HCDS și Sporting Lisabona a fost una echilibrată aproape toată durata ei. În prima repriză cele două echipei au mers cap la cap, însă la pauză oaspeții au intrat cu avantaj de două goluri, scor 16 la 14. După revenirea de la cabine, constănțenii au părut mai determinați în a obține victoria, astfel că au recuperat handicapul și apoi s-au desprins pe tabela de marcaj, având în minutul 43 chiar și patru goluri avans. Din păcate pentru ei, efortul depus și-a spus cuvântul, iar handbaliștii lui Sporting au recuperate la rândul lor diferența pentru ca la final tabela să indice egalitate, scor 27 la 27.

„Am avut o repriză a doua foarte bună, pe care am câștigat-o cu 13-11. Am condus și la 4 goluri, însă Sporting a revenit și a preluat conducerea, dar băieții noștri au avut puterea unei noi reveniri pe final. Am avut momente în care ne-am apărat perfect și sigur putem să repetăm un joc cel puțin la fel de bun și în retur. Am arătat că se poate și că merităm să ajungem în grupe. Totul se joacă la Lisabona!“, au notat pe pagina oficială de facebook conducătorii de la HC Dobrogea Sud.

Manşa retur va avea loc la 29 septembrie, la Lisabona, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în grupele competiţiei. Tot marţi seară, Potaissa Turda a remizat și ea, scor 35-35, în meciul cu echipa franceză Fenix Toulouse, în prima manşă din turul secund al EHF EL.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233