dobroge.tv

Live

Tomitanii se întorc „acasă“

24 septembrie 2020
Publicitate

După aproape un an de pauză, în weekend se va juca din nou rugby pe stadionul „Mihail Naca“ din Constanța. Tomitanii vor evolua „acasă“ în etapa a doua a Cupei României contra lui Dinamo București.

Tomitanii Constanța continuă seria meciurilor din startul noului sezon competițional cu confruntările din Cupa României. După înfrângerea suferită weekendul trecut în fața deținătoarei trofeului, Steaua București, formația de pe litoral speră să își ia revanșa sâmbătă.

 Cu acest prilej la Constanța se va juca din nou rugby după aproape un an de pauză forțată de pandemia de coronavirus. Adversara celor de la Tomitani va fi Dinamo București, într-o confruntare contând pentru etapa a doua din faza grupelor Cupei. 

Partida se anunță una extrem de echilibrată, mai ales că formația constănțeană s-a întărit mult în lunga perioadă de întrerupere a competițiilor interne. Mai mult decât atât, în precedentele confruntări directe, fiecare dintre cele două formații a profitat de avantajul terenului propriu și a reușit să se impună „acasă“. 

Tomitanii Constanța – Dinamo București, contând pentru etapa a doua a Cupei României, se dispută sâmbătă, pe stadionul Mihail Naca din strada Primăverii, cu începere de la ora 12. 

Din cauza măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului partida se va disputa fără spectatori în tribună. Finala ediției din acest an a Cupei României la rugby e programată pe 28 noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233