Live

Tomitanii se întorc „acasă“

După aproape un an de pauză, în weekend se va juca din nou rugby pe stadionul „Mihail Naca“ din Constanța. Tomitanii vor evolua „acasă“ în etapa a doua a Cupei României contra lui Dinamo București.

publicat pe 24 septembrie 2020
Ciprian Vieru

Tomitanii Constanța continuă seria meciurilor din startul noului sezon competițional cu confruntările din Cupa României. După înfrângerea suferită weekendul trecut în fața deținătoarei trofeului, Steaua București, formația de pe litoral speră să își ia revanșa sâmbătă.

 Cu acest prilej la Constanța se va juca din nou rugby după aproape un an de pauză forțată de pandemia de coronavirus. Adversara celor de la Tomitani va fi Dinamo București, într-o confruntare contând pentru etapa a doua din faza grupelor Cupei. 

Partida se anunță una extrem de echilibrată, mai ales că formația constănțeană s-a întărit mult în lunga perioadă de întrerupere a competițiilor interne. Mai mult decât atât, în precedentele confruntări directe, fiecare dintre cele două formații a profitat de avantajul terenului propriu și a reușit să se impună „acasă“. 

Tomitanii Constanța – Dinamo București, contând pentru etapa a doua a Cupei României, se dispută sâmbătă, pe stadionul Mihail Naca din strada Primăverii, cu începere de la ora 12. 

Din cauza măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului partida se va disputa fără spectatori în tribună. Finala ediției din acest an a Cupei României la rugby e programată pe 28 noiembrie.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233