dobroge.tv

Live

Viitorul își asigură… viitorul

24 septembrie 2020
Publicitate

Viitorul își asigură... viitorul. Formația constănțeană a anunțat prelungirea contractelor celor șase jucători care au participat la ultimele acțiuni ale naționalei sub 21 de ani a României, dar și lui Gabriel Iancu, golgheterul sezonului trecut de Liga Întâi. Alături de aceștia a fost prezentat și ultimul transfer: spaniolul Arrospide.

Performanța se răsplătește la FC Viitorul. Cei mai promițători jucători ai formației de la malul mării au semnat prelungirea contractelor și până în 2024. Aceștia sunt Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Carlo Casap și George Ganea, toți cei șase internaționali de tineret participând la ultimele partide ale Naționalei sub 21 de ani a României. 

Alături de ei, i-a fost prelungit contractul și lui Gabriel Iancu, golgheterul Ligii Întâi în sezonul trecut, care a fost aproape de a fi transferat în Qatar în acestă vară. Atacantul în vârstă de 26 de ani a semnat un nou angajament valabil până în vara anului 2022.

După cei șapte, joi dimineață clubul constănțean a mai anunțat că le-a prelungit actualele înțelegeri și altor doi juniori, Ștefan Bodișteanu și Alexandru Georgescu, până în 2022, respectiv 2025. Pe lângă prelungirea contractelor jucătorilor din propria pepinieră, FC Viitorul continuă în paralel și campania de achiziții pentru noul sezon competițional. 

Marți seară a fost prezentat la echipă și ultimul transfer din această campanie, spaniolul Ion Gaztanaga Arrospide, care a devenit astfel al patrulea fotbalist iberic adus în această vară la Ovidiu de noul staff tehnic condus de Ruben de la Barrera. În vârstă de 29 de ani, el joacă pe postul de mijlocaș defensiv și a mai evoluat în cariera sa și pentru Real Sociedad, Numancia sau AEL Limassol.

Următoarea partidă pentru FC Viitorul în Liga întâi este programată sămbâtă, pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233