Live

Derby al suferinței la Ovidiu

Altădată un adevărat derby de care depindea soarta campionatului, Viitorul-Astra a devenit după numai patru runde disputate în noul sezon un meci din subsolul clasamentului. Ambele formații au un start dezastruos în această ediție de campionat, reușind să acumuleze împreună doar trei puncte și să fie în topul celor mai slabe apărări din Liga Întâi.

publicat pe 26 septembrie 2020
Ciprian Vieru

Viitorul și Astra, două dintre echipele cu pretenții în Liga Întâi, suferă din plin în noul sezon al Ligii Întâi. Constănțenii au adunat doar două puncte sub conducerea noului staff condus de spaniolul Ruben de la Barrera și se află pe poziție de baraj în clasament. 

De partea cealaltă, giurgiuvenii sunt pe ultimul loc, cu un singur punct, obținut după remiza cu Sepsi. În aceste condiții, partida de sâmbătă, de la Ovidiu, pare deschisă oricărui rezultat, mai ales că nici una dintre formații nu excelează la capitolul ofensiv, iar din punct de vedere al apărărilor sunt printre cele mai slabe din campionat, cu câte nouă goluri primite după doar patru meciuri. 

În ciuda acestor aspecte, Ruben de la Barrera, managerul tehnic de pe banca Viitorului, are încredere în jucătorii săi și este convins că în curând va bifa și prima victorie. În opinia sa, doar ghinionul i-a privat pe constănțeni obținerea unor rezultate mai bune în etapele disputate până acum.

FC Viitorul – Astra Giurgiu, contând pentru etapa a cincea a Ligii Întâi la fotbal, se dispută sâmbătă seară, pe arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi, cu începere de la ora 21 și 30 de minute.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233