dobroge.tv

Live

Viitorul a spart gheața

28 septembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul a spart gheața sub mandatul lui Ruben de la Barrera. Constănțenii au bifat în weekend primul succes sub comanda spaniolului, după ce s-au impus categoric, cu scorul de 4-1, în fața Astrei Giurgiu.

Viitorul a început lansat meciul cu Astra Giurgiu și a stabilit soarta partidei până la pauză după ce a înscris nu mai puțin de trei goluri, prin Iancu, Luckassen și Mățan. Golgheterul sezonului trecut, Gabi Iancu și-a trecut în cont dubla în repriza secundă, pentru ca Alibec, din penalty, să stabilească scorul final, 4-1 pentru FC Viitorul.

Am jucat minunat în prima repriză, am înscris trei goluri. Puteam să mai marcăm, dar în mod special sunt fericit pentru echipă, pentru fiecare jucător în parte, pentru că ceea ce am realizat astăzi li se datorează lor. Prima victorie putea să vină mai devreme, dar fotbalul este ceea ce este.

În urma acestui rezultat, Viitorul a urcat un loc în clasamentul Ligii Întâi, ajungând la 5 puncte după cinci etape disputate. De partea cealaltă, Astra rămâne codașa clasamentului, cu un singur punct și 13 goluri primite. Pentru constănțeni, etapa viitoare programează un nou meci greu, de data aceasta la Cluj, unde în care vor întâlni campioana CFR.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233