dobroge.tv

Live

"Gladiatorii" debutează în Cupa României

29 septembrie 2020
Publicitate

BC Athletic, reprezentanta Constanței în baschetul masculin din România, și-a aflat adversarii din Cupa României, prima competiție organizată în noul sezon competițional. Conform tragerii la sorți, „Gladiatorii“ din Tomis au fost repartizați în grupa B, singura alcătuită din cinci echipe, și vor debuta în competiție pe 17 octombrie.

La începutul acestei săptămâni s-au completat grupele Cupei României la baschet masculin, astfel că prima competiție din noul sezon este gata să debuteze. 

Baschet Club Athletic, reprezentanta Constanței pe prima scenă a baschetului masculin din România, va face parte din Grupa B, acolo unde a fost repartizată, în urma tragerii la sorți, CSM Miercurea Ciuc.

Alături de cele două, din alcătuirea grupei mai fac parte CSM CSU Oradea, Steaua București și SCM U Craiova. Grupa constănțenilor este singura cu cinci formații, celelalte două având în componență doar patru. 

Potrivit deciziilor adoptate de Comitetul Director al Federației Române de Baschet în contextul pandemiei de coronavirus, ediția din acest an a Cupei României se va disputa în turnee de trei sau patru jocuri, în sistem fiecare cu fiecare. În funcție de rezultatele înregistrate se va face clasamentul, iar echipele de pe locul 1 din fiecare grupă și echipa de pe cel mai bine clasat loc 2 se vor califica în Final Four. 

Primele turnee vor avea loc, peste aproximativ trei săptămâni, în perioada 17 - 20 octombrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233