dobroge.tv

Live

HCDS forțează calificarea în grupe

29 septembrie 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud își joacă în această seară viitorul în cupele europene. Constănțenii dispută la Lisabona, de la ora 21 și 45 de minute, manșa a doua din turul doi preliminar al EHF European League, partidă decisivă pentru accederea în faza grupelor. La Constanța scorul a fost egal,27-27.

HC Dobrogea Sud vrea să producă supriza în această seară și să obțină calificarea în grupele EHF European League chiar pe terenul celor de la Sporting Lisabona, una dintre forțele handbalului masculin european. 

Cotați cu șansa a doua încă de la tragerea la sorți, elevii lui Djordje Cirkovic au fost aproape de victorie în urmă cu săptămână, în meciul tur de la Constanța, însă n-au știut să gestioneze momentele bune de joc, când au avut și patru goluri avans, astfel că partida s-a încheiat la egalitate. 

Chiar și așa, evoluția din teren le-a dat încredere în propriile forțe, iar acum sunt deciși să lupte pentru calificare până în ultima secundă. Oficialii constănțeni își spun mari speranțe și în Ionuț Iancu, îngerul păzitor din poartă, de la care se așteaptă încă o evoluție foarte bună. 

De altfel, acesta speră să fi depășit starea de oboseală care a apărut după trei săptămâni încărcate și la ora meciului să fie în formă maximă. De partea cealaltă, Sporting Lisabona a avut meci în weekend, în liga portugheză, și a bifat a treia victorie în tot atâtea etape, după succesul de pe teren propriu contra celor de la ABC Braga. 

În ciuda victoriei, antrenorul lusitan s-a declarat nemulțumit de evoluția elevilor săi însă a anunță o altă față a echipei contra HCDS-ului. Sporting Lisabona – HC Dobrogea Sud, contând pentru manșa a doua din turul doi preliminar al EHF European League, se dispută în această seară cu începere de la ora 21 și 45 de minute.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233