dobroge.tv

Live

Derby pentru primul loc

23 ianuarie 2023
Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit pentru întreaga suflare faristă. Farul și CFR Cluj se întâlnesc în această seară în derby-ul etapei cu numărul 22 a Superligii la fotbal, primul meci oficial din 2023 pentru ambele formații. Aflați pe primul loc cu avans minim, „marinarii“ vor să repete rezultatul din turul campionatului, de la Cluj, și să se desprindă de principalele urmăritoare.

După o întrerupere a campionatului de aproape o lună de zile, împărțită între vacanța de iarnă și perioada de pregătire, fotbalul din Superliga României a fost reluat la sfârșitul săptămânii trecute. 

Epilogul etapei are loc însă luni seară, cu derby-ul dintre Farul Constanța și campioana ultimelor ediții de campionat, CFR Cluj. Cele două conduc ierarhia din acest sezon, cu „marinarii“ aflați în fotoliul de lider, cu 45 de puncte după 21 de meciuri jucate. 

La prima vedere, avantajul este sensibil în favoarea trupei pregătite de Gheorghe Hagi, mai ales datorită terenului propriu, dar și a succesului obținut în turul campionatului, chiar la Cluj, cu scorul de 3-1.

În cadrul partidei este posibil să apară în teren și fundașul francez Kevin Boli, dată fiind absența lui Mihai Popescu din cauza suspendării. În privința celorlalte transferuri realizate în această iarnă, șansele ca restul jucătorilor aduși să fie introduși în teren sunt minime, în condițiile în care ei sunt în urmă cu pregătirea.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233