dobroge.tv

Live

Weekend plin de competiții sportive și meciuri, la Constanţa

Weekend plin de competiții sportive și meciuri, la Constanţa
27 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Încă un weekend plin, cu meciuri și competiții sportive. Echipele de baschet, volei și handbal CSM Constanța revin în arenă săptămâna aceasta, iar atleții de la CSM Constanța participă la cea de-a doua competiție a anului.

Baschet masculin

După ce au învins Steaua, baschetbaliștii antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian se întorc în Capitală pentru a da piept cu o altă echipă de tradiție a României, Dinamo București. Un nou meci de foc pentru CSM Constanța, în Liga Națională de Baschet Masculin. Sâmbătă, 28 ianuarie, în Sala Polivalentă Dinamo, de la ora 18.30, în direct la Digi Sport 4 și Prima Sport 5!

Baschet feminin

Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch vor să continue seria invincibilă care le-a dus pe locul 3 în Liga Națională de Baschet Feminin și contra celei de-a doua clasate, FCC Baschet UAV Arad. Derby-ul etapei a 16-a se joacă luni, 30 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Simona Amânar” din Constanța.

Volei masculin

Voleibaliștii CSM Constanța revin pe teren propriu, cu gândul la cea de-a 7-a victorie în campionat. Echipa noastră va înfrunta un adversar valoros, de care o separă doar două locuri în clasamentul Diviziei A1. CSM Constanța – CS Rapid București se joacă sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor “Simona Amânar” (în direct la TVR 3).

Volei feminin

Cadetele de la CSM Constanța susțin primul meci în deplasare din acest an. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu vor juca la Brașov, pe terenul echipei Juvenil Sport Club. Vineri, 27 ianuarie, de la ora 13.00.

Handbal

Încă un amical tare pentru handbaliștii CSM Constanța, în perspectiva debutului oficial din 2023. Sâmbătă, de la ora 17.00, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor juca împotriva Stelei, în Sala Apollo din București.

Handbal Juniori 1

Juniorii I CSM Constanța revin în arenă. Handbaliștii antrenați de Enis Murtaza vor juca primul meci din noul an sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor, contra celor de la CSȘ Călărași, în cadrul etapei a 8-a a Campionatului Național.

Baschet juniori

Echipa de baschet U14 CSM Constanța participă în weekend, la primul turneu al Grupei 3 GVB, în Sala CN Iulia Hașdeu din București. Băieții noștri vor juca sâmbătă, 28 ianuarie, cu ACS Zeiden Brașov (ora 13.00) și SCM OHMA Timișoara (ora 20.00) și duminică, 29 ianuarie, cu ACS Isports Ploiești (ora 13.00).

Volei speranțe

Micile voleibaliste CSM Constanța participă, în weekend, la Turneul III al Campionatului Național, organizat la Cernavodă. Echipa de speranțe a clubului nostru este lider în Seria B, din care mai fac parte CS Axiopolis, CSM Medgidia și CSȘ 1 Constanța.

Atletism

După rezultatele bune de la Campionatele Naționale de sală, atleții de la CSM Constanța participă, pe 28 și 29 ianuarie, la Cupa R.M.A., în Sala ”Ioan Soter” a Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu” din București. Vor concura Ioana Colibășanu (antrenor Elena Colibășanu), Ioana Manoliu (antrenor Carmen Botea), Alexandru Toader, Andrei Sterea, Marian Petre, David Ciolpan, Cristian Radu, Dragoș Silvestru, Alexandru Toader, Marian Valentin Tănase și Alexia Dospin, sportivi antrenați de Alin Larion. Competiția se desfășoară la categoriile Seniori, U23, U20, U18, U16 și Masters.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233