dobroge.tv

Live

Farul merge după puncte la București

27 ianuarie 2023
Publicitate

Farul Constanța nu are timp de regrete după înfrângerea categorică suferită în fața CFR-ului, în primul meci oficial din acest an. „Marinarii“ au parte duminică de o nouă confruntare dificilă în Superligă, contra FCSB-ului, ocupanta locului 3. Cele două formații sunt despărțite de doar patru puncte în clasament.

Primul meci oficial din 2023 a adus o înfrângere fără drept de apel Farul Constanța, în fața CFR-ului. De altfel, în urma acestui eșec, „marinarii“ au pierdut și prima poziție a clasamentului Superligii de fotbal chiar în fața ardelenilor după nu mai puțin de 12 etape. Seria de foc pentru formația constănțeană este însă departe de a fi încheiată, duminică urmând să evolueze pe terenul unei alte pretendente la titlu, FCSB.

Pentru acest meci, la Farul revine fundașul Mihai Popescu, care a fost suspendat pentru partida cu CFR Cluj. În schimb foarte probabil va lipsi Kevin Boli, care se confruntă cu probleme medicale și e incert la confruntarea de duminică. De asemenea, vor lipsi și ceilalți jucători aduși în aceasă iarnă la Farul, pentru că nu sunt încă la forma care să le permit să joace într-un meci de o asemenea intensitate.

Înaintea acestei partide, care contează pentru etapa cu numărul 23 din sezonul regulat, cele două formații sunt despărțite de patru puncte. Farul este pe locul doi, cu 45 de puncte, iar FCSB aflându-se pe poziția a treia, cu 41 de puncte. Confruntarea este programată să aibă loc duminică seară, cu începere de la ora 19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233