dobroge.tv

Live

Farul, victorie incredibilă pe Arena Națională

30 ianuarie 2023
Publicitate

FCSB și Farul Constanța au oferit aseară meciul campionatului de până acum în Superligă. Cinci goluri, o lovitură de pedeapsă, o eliminare, ratări incredibile, dar mai ales o răsturnare spectaculoasă de rezultat au făcut din meci unul interzis cardiacilor. S-a încheiat 3-2 pentru formația constănțeană, „marinarii” reușind să întoarcă soarta partidei în minutele de prelungire spre disperarea fanilor bucureșteni.

FCSB și Farul s-au întrecut în ratări în derby-ul etapei cu numărul 23 a Superligii la fotbal. Cele două formații au trecut pe lângă gol, însă mingea a ocolit de fiecare dată cadrul porții, astfel că la pauză s-a intrat la egalitate, scor 0-0.

Imediat după revenirea de la cabine, FCSB a deschis scorul prin Cordea, după o fază creată de Florinel Coman. Egalitatea a fost restabilită însă după doar zece minute, de Alibec, al cărui șut din lovitură liberă nu i-a dat nici o șansă lui Târnovanu. Bucuria a fost însă de foarte scurtă durată, pentru că la următorul atac FCSB a trecut din nou în avantaj după penalty-ul obținut făcut de Mihai Popescu. Din minutul 70 meciul a căpătat aspecte dramatice, bucureștenii înscriind încă o dată, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Finalul de meci a fost însă de-a dreptul nebun. Dawa a fost eliminat în minutul 90 pentru un fault din postura de ultim apărător asupra lui Alibec, pentru ca apoi Farul să întoarcă soarta meciului în minutele de prelungire, după ce a înscris de două ori într-un interval de doar 80 de minute.

S-a încheiat 3-2 pentru „marinari”, spre stupefacția jucătorilor pregătiți de Mihai Pintilii, care n-au putut să găsească o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren.

E greu să-mi arăt fericirea, la cât de fericit sunt pentru că am bătut FCSSB-ul la ei acasă, într-un meci important, unde grupul nostru care era pe primul loc până acum trebuia să demonstreze că merită acest lucru și au făcut-o. Și cu jucători 2003, 2006, 2005. S-a terminat cum trebuia. Tot ce construim, ce muncim, bravo lor. Sunt fericit pentru ei că a fost o zi minunată a noastră, pe care o s-o punem acolo la Academie în vară, când deschidem”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Farul a ajuns la 48 de puncte după 23 de etape disputate și este la doar un meci distanță de calificarea și matematică în play-off-ul Superligii. De partea cealaltă, FCSB a rămas pe locul 4, cu 41 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

De altfel, aceasta din urmă va fi și următoarea adversară a „marinarilor” din campionat, cele două urmând a se confrunta peste o săptămână, la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233