dobroge.tv

Live

Alibec, din nou eroul Farului

31 ianuarie 2023
Publicitate

Denis Alibec, eroul Farului în victoria de senzație obținută contra FCSB-ului, nu a ezitat să își declare aprecierea față de colegii săi la finalul partidei. Autor al unui gol din lovitură liberă, el a reușit să scoată și cartonașul roșu pentru Dawa, care s-a dovedit decisiv în finalul meciului. Astăzi, Alibec, Borza și Hagi au fost incluși în echipa etapei de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Sunt mândru de echipa noastră, chiar la 2-1, când a luat Dawa roșu le-am spus că putem întoarce meciul acesta și când am văzut golul lui Larie parcă simțeam că vom câștiga. Chiar dacă după 1-1 am luat imediat gol iar, cred că trebuie să fim mai atenți un pic, mai ales că FCSB, CFR, Craiova au jucători de foarte mare calitate și dacă le dai o șansă imediat te pedepsesc.

Cred că media de vârstă, exceptându-ne pe mine și pe Larie, cred că era de 20 de ani în teren. Sunt mândru de acești tineri minunați și sper să o țină tot așa. Chiar eram puțin căzuți după meciul cu CFR. A fost o înfrângere dureroasă, să spun așa, 3-0, veneam după meciuri în care nu marcasem niciun gol și ne bucurăm că am reușit să marcăm din nou trei goluri”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233