dobroge.tv

Live

N-au timp de regrete

02 februarie 2023
Publicitate

Echipa de volei masculin a lui CSM Constanța a fost aproape de o surpriză de proporții la sfârșitul săptămânii trecute pe terenul lui Dinamo București. Elevii pregătiți de Răzvan Parpală au cedat cu scorul de 3-1 la seturi, însă au ratat de puțin câștigarea setului care să le asigure cel puțin un punct. Pentru formația de pe litoral urmează acum o confruntare extrem de importantă, contra Zalăului, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

Păcat. Păcat pentru munca pe care au depus-o băieții în teren. Au făcut un meci bun, pot să zic. Neșansa de a lua măcar un punct a fost la noi acasă și na, cred că meritam să venim măcar cu un punct acasă.

Obiectivul nostru este să ne clasăm în play-off, în primul rând, și să creăm o echipă pentru viitor. Acum, meciurile acestea nu pot să ne facă decât să fim mai tari, să luptăm pentru fiecare meci în parte la fel ca acesta, eu asta îmi doresc ca antrenor, să luptăm fiecare punct cum am făcut la Dinamo și să facem victorii cu echipele mai puternice decât nor. Asta ne dorim.

Jucăm cu locul 6, echipa din Zalău, o echipă cu experiență. O să jucăm la victorie. Noi asta âncercăm să facem meciul acesta. Să câștigăm cu Zalăul și sper la o evoluție la fel de bună ca cea de la Dinamo”, a declarat Răzvan Parpală, antrenor CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233