dobroge.tv

Live

CSM, gata de reluarea campionatului

02 februarie 2023
Publicitate

CSM Constanța a intrat în linie dreaptă cu pregătirea reluării meciurilor din Liga Națională la handbal masculin. Formația pregătită de George Buricea a plecat spre Oradea, pentru partida cu ultima clasată din etapa a XVI-a. În ciuda diferenței evidente de valoarea, tehnicianul constănțean îndeamnă la calm, considerând că orădenii au puterea de a pune probleme oricărui adversar. Confruntarea de sâmbătă este ultimul test înaintea derby-urilor cu Minaur Baia și CSM București de la mijlocul acestei luni.

Așteptarea a luat sfârșit pentru echipa de handbal masculin a lui CSM Constanța. Perioada de pregătire s-a terminat iar elevii lui George Buricea sunt deciși să își consolideze poziția a doua din Liga Națională. Pentru asta ei trebuie să treacă cu bine peste confruntările din această lună, când vor întâlni principalele contracandidate la îndeplinirea acestui obiectiv.

Până la meciurile cu Minaur Baia Mare și CSM București, constănțenii au de disputat primul meci oficial din acest an, tocmai la Oradea, contra ultimei clasate. Chiar dacă partida se anunță o formalitate pentru formația de la malul mării, George Buricea rămâne rezervat în privința rezultatului final.

Eu zic că ne-am pregătit bine în această lună. Au fost și două meciuri foarte bune contra Stelei, două meciuri de pregătire, în care echipa s-a prezentat foarte bine. Urmează primul meci la Oradea, unde dacă te uiți pe clasament ai tinde să spui că e un meci ușor, dar nu. Sunt sigur că nu va fi ușor. E un meci de deplasare pe care dacă îl începem foarte bine și suntem serioși ni-l putem face ușor. Dacă nu, va fi un meci foarte greu.

Meciul de acasă cu Baia Mare se joacă locul 2, locul 3. Locul 2 cu locul 3, după mergem la CSM București și jucăm cu locul 4. Deci vor fi probabil cele mai importante meciuri din acest retur de campionat. Nu neapărat și decisive pentru că mai e mult până departe, dar pot fi și putem lua un avans, poate hotărâtor, dacă vom câștiga noi”, a declarat George Buricea, antrenor CSM Constanța.

Înaintea reluării meciurilor din Liga Națională de handbal masculin, CSM Constanța ocupă treapta a doua a podiumului, cu 35 de puncte după 15 etape jucate. Constănțenii sunt urmați de Minaur Baia Mare și CSM București, la două, respectiv cinci puncte distanță. Adversara de sâmbătă a formației de pe litoral, CSM Oradea este „lanterna roșie” a clasamentului, având numai înfrângeri în 16 meciuri disputate. Partida este programată să debuteze la ora 17.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233