dobroge.tv

Live

Gheorghe Hagi a revenit pe băncile școlii

02 februarie 2023
Publicitate

Gheorghe Hagi a revenit pe băncile școlii! „Regele”, însoțit de Denis Alibec și Dragoș Nedelcu, a fost astăzi în vizită la Școala nr. 23 din Constanța, chiar cea la care a învățat în cea mai mare parte a gimnaziului. Acțiunea face parte din campania demarată de Farul Constanța, intitulată „Învățăm să fim campioni” prin care formația de la malul mării promovează sportul în școlile din municipiu.

Terenul de sport al școlii numărul 23 din Constanța s-a dovedit neîncăpător joi după-amiază cu ocazia vizitei făcută de către reprezentanții Farului Constanța. Delegația „marinarilor” a fost condusă chiar de către Gheorghe Hagi, care a revenit astfel pe băncile școlii unde a învățat între clasele a treia și a opta. El a fost însoțit de Denis Alibec și Dragoș Nedelcu, spre bucuria copiilor care au putut astfel să se fotografieze cu ei și să le ia un autograf.

Este a doua oară, mă simt foarte bine printre ei și mă bucur că sunt în număr atât de mare alături de noi și sper să vină și la stadion să ne susțină”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

O plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat, sunt mulți ani în spate, timpul trece. E important că m-am întors de unde am plecat și am văzut chiar terenul unde am stat cu copiii, unde am dat autografe și ne-am jucat fotbal, unde am făcut primii pași, unde am început să joc fotbal și după aceea bineînțeles, la 10 ani am început partea profesională. M-am bucurat mult să-mi văd diriginta, să-mi văd profesoara de franceză, cu toate că eu franceza nu o am pusă la punct, nu am jucat în Franța, dar da, se făcea pe atunci. E o plăcere să te vezi după atâta timp”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Vizita „marinarilor” face parte din campania „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, organizată de Farul Constanța în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233