dobroge.tv

Live

Cu gândul de derby-ul cu Minaur

03 februarie 2023
Publicitate

CSM Constanța dispută sâmbătă după amiază primul meci oficial din acest an. Formația pregătită de George Buricea joacă împotriva „lanternei roșii”, CSM Oradea, iar cea mai mare problemă este dată de oboseala acumulata după drumul până în vestul țării. În ciuda acestor aspecte, handbaliștii de la malul mării sunt mai degrabă cu gândul la partida cu Minaur Baia Mare, de săptămâna viitoare, de la Constanța, care poate decide lupta pentru locul secund în Liga Națională.

Da, dacă vom lua locul 2, e greu să-i mai prindem pe cei de la Dinamo, dar dacă vom ieși vice-campioni naționali da, cred că ar fi cam cea mai bună performanță din ultima perioadă, cu toate că s-a mai câștigat și o cupă și o supercupă și au mai adus și trofee. Dar da, eu zic că echipa asta e pregătită și dă totul pentru a-și îndeplini obiectivele și pentru a face performanță cu adevărat.

Contează foarte mult, mai ales la meciul cu Baia Mare de acasă. Hai să spun că am un avantaj că suntem pe terenul nostru, pot sta oriunde în afară de primele două locuri, ei mă mai caută cu privirea și cam asta e. Dar, dacă noi ne pregătim foarte foarte bine din săptămâna premergătoare meciului și ne facem temele, este exact ca și cu copilul, dacă merge la școală și a învățat lecția, nu trebuie să-i mai sufle nimeni la un moment dat. Cu toate că antrenorul poate fi hotărâtor cu o schimbare două sau în momente cheie, un time-out. Dar e important ce facem în săptămâna premergătoare ca să ne prezentăm la meci și să nu fie atât de mare nevoie de mine sau chiar decisiv”, a declarat George Buricea, antrenor CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233