dobroge.tv

Live

CSM Constanța începe lupta pentru play-off

03 februarie 2023
Publicitate

Calificată în premieră între primele zece echipe al Ligii Naționale la baschet masculin, CSM Constanța începe sâmbătă lupta pentru un loc în play-off-ul campionatului. Trupa de pe litoral primește în Sala Sporturilor vizita celor de la SCMU Craiova. Partida este programată să înceapă la ora 19.00.

Baschetbaliștii de la CSM Constanța au avut mai puțin de o săptămână pentru a se bucura de calificarea în premieră în Liga Națională. Formația pregătită de Alexandru Olteanu începe de pe locul zece cursa pentru calificarea în play-off-ul campionatului, cu 10 puncte, și la egalitate cu CSU Sibiu și FC Argeș Pitești. Iar primul adversar ieșit în cale este SCMU Craiova, formație care luptă și ea pentru un loc între primele opt echipe.

Sunt noi provocări. Ne dorim să intrăm în final eight. Acum avem meciuri foarte dificile, vom juca cu celelalte cinci echipe din partea cealaltă cu care nu am jucat, va fi o provocare. Sper eu să reușim să câștigăm meciurile și să ne calificăm. Obiectivul nostru este să practicăm un baschet bun, să atragem lumea la sală și să ajungem cât mai sus. Eu sper ca anul acesta să reușim să ajungem cât mai sus. Pentru acest lucru trebuie să reușim să câștigăm în principal meciurile acasă, iar după aceea, afară, să reușim să ne mai apropiem o victorie, două și cred că dacă vom reuși să facem acest lucru vom fi acolo”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor CSM Constanța.

A fost foarte greu pentru că acest nou format practic nu îți lasă foarte mult loc de greșeală. Orice meci este aproape decisiv. Am avut niște meciuri cu sabia deasupra capului, să spunem așa. Din fericire, le-am câștigat pe toate și nu ne putem relaxa pentru că vin altele și vom fi la foc continuu până în aprilie când se termină și această fază”, a declarat Vlad Corpodean, CSM Constanța.

Constănțenii știu că pe lângă o evoluție bună, au nevoie și de susținerea publicului, care s-a dovedit până acum un factor important în meciurile de pe teren propriu.

Îi aștept să vină la sală. Suntem într-un punct bun al baschetului constănțean și, cu siguranță, avem nevoie de orice imbold care ne poate duce în primă fază în play-off și apoi să mai vedem”, a mai declarat Vlad Corpodean, CSM Constanța.

Partida, care este prima pentru constănțeni din faza a doua a Ligii Naționale la baschet masculin, este programată să se dispute sâmbătă, în Sala Sporturilor „Simona Amânar”, cu începere de la ora 17.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233