dobroge.tv

Live

Șase convocări pentru jucătorii Viitorului

01 octombrie 2020
Publicitate

Viitorul rămâne fără jucători în pauza campionatului. Nu mai puțin de șase jucători ai formației constănțene au fost convocați la acțiunile echipelor naționale ale României, ce vor avea loc la finalul următoarei etape din Liga Întâi.

Gabi Iancu bifează o nouă selecție la echipa de seniori a României. Golgheterul sezonului trecut de Liga Întâi a fost chemat din nou de selecționerul Mirel Rădoi pentru a face parte din lotul cu care va aborda confruntările naționalei cu Islanda, Norvegia și Austria. 

După un start de campionat mai puțin reușit, atacantul s-a revanșat în ultima etapă, contra Astrei, și a marcat o dublă, ajungând astfel la trei goluri în cinci etape. Dintre cele trei meciuri programate în prima jumătate a acestei luni, cea mai importantă este partida de pe 8 octombrie, contra Islandei, ce se va disputa la Reykjavik, în semifinalele barajului de calificare la Euro 2021. 

Învingătoarea din această partidă va disputa marea finală de pe 12 noiembrie contra echipei câștigătoare din disputa Bulgaria si Ungaria. Ultimele două confruntări ale tricolorilor se vor juca în intervalul 11-14 octobrie, la Oslo cu Norvegia și la Ploiești cu Austria, și fac parte din preliminariile Campionatului European din 2022. 

Alături de Iancu, la acțiunile echipelor naționale ale României au mai fost convocați de selecționerul Adrian Mutu alți cinci jucători de la FC Viitorul, de data aceasta la reprezentativa sub 21 de ani. Este vorba despre Ghiță, Mățan, Boboc, Ganea și Ciobanu, care speră să contribuie la obținerea a două rezultate favorabile în confruntările cu reprezentativele similare ale Ucrainei, de la Kiev, de pe octombrie, și Maltei, de pe 13 octombrie, de la Giurgiu, din preliminariile Campionatului European sub 21 de ani din 2021. 

În următoarea etapă de campinat dinaintea pauzei competiționale FC Viitorul va juca la Cluj, duminică seară, împotriva campioanei în exercițiu, CFR.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233