dobroge.tv

Live

Alibec așteaptă convocarea la națională

17 februarie 2023
Publicitate

Doar o lună a mai rămas până la debutul naționalei României de fotbal în preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor. Din acest motiv selecționerul Edi Iordănescu caută să vadă cât mai mulți jucători pe care să poată conta în campania de calificare. Printre ei speră să se numere și Denis Alibec, cel mai bun marcator al Farului din acest sezon. Atacantul „marinarilor” a participat și în trecut la acțiunile echipei naționale, însă fără prea mult succes, reușind doar două goluri în cele 27 de meciuri jucate.

Naționala României de fotbal va debuta în campania de calificare la EURO 2024 contra Andorrei, pe 25 martie. Până atunci, selecționerul Edi Iordănescu caută să găsească cele mai bune soluții astfel încât jucătorii convocați la prima reprezentativă să dea cel mai bun randament. Printre ei speră să se numele și Denis Alibec, cel mai bun marcator al Farului în acest sezon și care al doilea al Superligii.

Sper să fiu convocat și să ieșim și noi din groapă în sfârșit. Să reușim să ne impunem în primele meciuri și să fim și la națională pe primul loc”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

În cariera sa, atacantul marinarilor are 27 de prezențe la prima reprezentativă, însă a reușit să marcheze doar de două ori. Naționala României a fost repartizată în preliminariile pentru Euro 2024 într-o grupă din care mai fac parte Andorra, Belarus, Elveția, Kosovo și Israel.

În prima etapă „tricolorii” vor întâlni Andorra pe 25 martie, în deplasare, urmând ca trei zile mai târziu să dea piept cu reprezentativa Belarusului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233