dobroge.tv

Live

Viitorul întâlnește campioana

03 octombrie 2020
Publicitate

FC Viitorul are parte în weekend de cel mai greu meci din startul acestui sezon în Liga Întâi. Constănțenii joacă în weekend la Ovidiu, contra campioanei CFR. Ambele echipe abordează partida cu moralul ridicat, în special ardelenii, care au obținut aseară calificarea în grupele Europa League.

După ce au spart gheața în etapa trecută și au bifat prima victorie din actuala ediție de campionat, fotbaliștii de la FC Viitorul speră să repete rezultatul și după partida de duminică seară. De această dată misiunea se anunță mult mai grea, în condițiile în care vor întâlni campioana în exercițiu, CFR Cluj.

 Un plus în dreptul constănțenilor ar putea fi avantajul terenului propriu, în condițiile în care meciul se va disputa pe arena centrală a bazei de la Ovidiu, însă fără spectatori în tribune, conform protocolului pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus. 

Trecând peste aceste aspecte, managerul tehnic de pe banca Viitorul, spaniolul Ruben de la Barrera, speră să găsească soluțiile pentru a desface defensiva lui Dan Petrescu, cea mai bună din Liga Întâi, cu un singur gol primit în cinci etape. De partea cealaltă, chiar dacă nu au mai învins pe Viitorul de trei meciuri, ardelenii vin acum la Ovidiu cu moralul extrem de ridicat, în urma succesului de joi seară, când au reușit să se califice în grupele Europa League. 

În ceea ce privește pozițiile din clasamentul Ligii Întâi, CFR Cluj este pe locul secund, la patru puncte de liderul Universitatea Craiova. De partea cealaltă, FC Viitorul este doar pe locul 14, cu 5 puncte obținute în cinci etape, și are nevoie de rezultate pozitive pentru a face uitat startul slab de campionat.

FC Viitorul-CFR Cluj, contând pentru etapa a șasea a Ligii Întâi, se joacă duminică seară, de la ora 21 și 30 de minute, pe arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi“ de la Ovidiu.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233