dobroge.tv

Live

Viitorul, remiză contra campioanei

05 octombrie 2020
Publicitate

FC Viitorul a trecut cu bine și peste confruntarea împotriva campioanei CFR Cluj, din Liga Întâi, chiar dacă la finalul meciului a trebuit să se mulțumească doar cu un punct. Cele două formații au încheiat la egalitate partida de aseară, contând pentru etapa a șasea, cu scorul de 1-1. Ardelenii au acuzat la final maniera de arbitraj, invocând nu mai puțin de trei penalty-uri neacordate.

Cea mai grea partidă pentru FC Viitorul din acest start de campionat a început neașteptat de bine pentru formația pregătită de spaniolul Ruben de la Barrera. Gazdele au deschis scorul după doar șapte minute, prin Lukassen, care își continuă forma bună aratată până acum. 

Replica ardelenilor a venit abia spre finalul primei reprize, atunci când au cerut penalty după un presupus henț în careul Viitorului. CFR-iștii aveau să primească în cele din urmă lovitura de la 11 metri, însă abia în debutul reprizei a doua, după o fază care a lăsat loc de multe interpretări. Ultimele două ocazii ale meciului i-au aparținut lui CFR Cluj, prin Deac și Omrani, iar meciul s-a terminat 1-1. 

După partidă, spaniolul de pe banca tehnică a constănțenilor s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, însă și-ar fi dorit ca rezultatul să fi fost altul.

“Sunt bucuros de felul în care am jucat, de performanțele noastre, de atitudinea aratată, de intensitate, pentru că acest meci a fost cu totul diferit față de cel cu Astra. Acesta este doar un aspect pe care trebuie să îl facem dacă vrem să fim importanți în această ligă. Trebuie să te adaptezi fiecărei situații, așa cum am făcut-o noi astăzi, așa că sunt foarte mulțumit de performanță. Dar totodată și puțin dezamăgit de rezultat pentru că am fi putut câștiga”, a declarat Ruben de la Barrera, manager tehnic FC Viitorul.

De partea cealaltă, ardelenii au reclamat maniera de arbitraj și au acuzat neacordarea a nu mai puțin de alte trei lovituri de pedeapsă. La final, Dan Petrescu s-a alăturat și el dinamoviștilor și a cerut urgentarea procesului de implementare a sistemului VAR în Liga Întâi.

În urma punctul obținut, FC Viitorul a mai urcat un loc în Liga Întâi, dar se menține în partea inferioară a clasamentului, fiind doar pe 13, cu 6 puncte. În runda următoare, care este programată pe 17 octombre, constănțenii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la FC Voluntari, revelația acestui start de sezon.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233