dobroge.tv

Live

Farul, fără replică la Cluj

06 martie 2023
Publicitate

Farul Constanța riscă să piardă din nou primul loc în clasamentul Superligii la fotbal. Pe un teren aproape imposibil, „marinarii“ au fost de nerecunoscut împotriva Universității Cluj și au cedat cu scorul de 2 la 0. La final, Gheorghe Hagi nu și-a menajat deloc jucătorii.

Farul a început sub așteptări primul meci al etapei cu numărul 29 al Superligii. Gazdele de Universitatea Cluj au atacat în valuri poarta „marinarilor“ în debutul meciului și numai intervențiile lui Aioani au făcut ca tabela să rămână nemodificată. Portarul constănțenilor a apărat inclusiv o lovitură de la 11 metri, însă nici acest lucru nu i-a trezit pe colegii săi. 

Inevitabilul s-a produs în minutul 39, când Ovidiu Bic a deschis scorul după încă o intervenție a lui Aioani și un carambol nefericit pentru „marinari“. Scorul final a fost stabilit în minutul 60, după o pasă complet ratată a lui Mihai Popescu, iar ardelenii au înscris pentru 2-0. În urma acestui rezultat, Farul rămâne cu 61 de puncte și se pregătește de ultimul meci din sezonul regulat, derby-ul cu Rapid București.

În urma acestui rezultat, Farul a rămas cu 61 de puncte și are la dispoziție o săptămână pentru a pregăti ultimul meci al sezonului regulat, derby-ul cu Rapid București. Partida este programată să aibă sâmbătă seară, de la ora 20.30, la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233