dobroge.tv

Live

O nouă săptămână plină cu meciuri și competiții importante pentru sportivii CSM Constanța: programul evenimentelor

O nouă săptămână plină cu meciuri și competiții importante pentru sportivii CSM Constanța: programul evenimentelor
16 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Avem o nouă săptămână plină, cu meciuri și competiții importante pentru sportivii noștri. Le ținem pumnii luptătorilor CSM Constanța, care vor participa la Campionatul European de la București, stăm cu ochii și pe tinerii șahiști și halterofili, dar și pe echipele de baschet, volei și handbal, care joacă în ligile naționale și în competițiile de juniori. Succes, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!

Baschet senioare

În ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Feminin, fetele antrenate de Tatiana Gallova joacă pe terenul celor de la Rapid București. Cu o victorie, baschetbalistele CSM Constanța pot spera să intre de pe locul 2 în play-off, dacă Sepsi Sfântu Gheorghe își respectă blazonul și câștigă acasă cu Baschet UAV Arad. Echipa noastră merge în Giulești pentru cea de-a 16-a victorie a sezonului. Meciul va fi sâmbătă, 18 Martie, de la ora 18.30, în direct pe FRB TV.

Baschet seniori

Baschetbaliștii CSM Constanța vor juca un nou meci dificil în Grupa 1-10 a Ligii Naționale, în deplasare cu BC CSU Sibiu. Băieții antrenați de Alexandru Olteanu au arătat însă în partida de acasă contra campionilor de la U BT Cluj că pot pune probleme oricărei echipe și merg în Ardeal să-și joace șansa. Duelul din Sala Transilvania din Sibiu va fi joi, 16 Martie, de la ora 18.00, în direct pe FRB TV.

Baschet juniori

Baschetbalistele U15 CSM Constanța susțin ultimele meciuri din Turneul Semifinal în weekend, la Sala Complexului Sportiv Tomis. După turul de forță de la Timișoara, unde au câștigat toate cele trei meciuri disputate, fetele noastre se pregătesc să înfrunte adversare redutabile. Sâmbătă, 18 Martie, CSM Constanța va întâlni liderul neînvins al Grupei a 2-a, ACS Gladius Târgu Mureș, iar duminică, 19 Martie, va juca un alt meci tare, cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Baschetbaliștii U17 evoluează la Sala Tomis, în cel de-al doilea turneu din Grupa L. CSM Constanța va juca joi, 16 Martie, de la ora 17.00, cu CS Fly OC Constanța, și vineri, 17 martie, de la ora 13.30, cu CSȘ Tulcea.

Volei cadete

Deja calificate la turneul semifinal, voleibalistele cadete dau o ultimă reprezentanție pe teren propriu în faza a II-a a Campionatului Național – Elită, Seria B. Sâmbătă, 18 Martie, de la ora 13.30, CSM Constanța joacă, în Sala Complexului Sportiv Tomis, cu CSȘ 2 Can Power București.

Handbal seniori

Liga Națională de Handbal Masculin revine în atenție după meciurile tricolorilor din preliminariile EURO 2024, iar băieții antrenați de George Buricea merg la Bacău hotărîți să obțină cea de-a 16-a victorie din acest sezon. Handbaliștii noștri vor toate punctele puse în joc, pentru a se menține pe locul 2 în Liga Zimbrilor. CSM Bacău - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 18 Martie, de la ora 15.45, și va fi în direct pe Pro Arena.

Handbal tineret

CSM Constanța DivA joacă două meciuri în trei zile, în turneul Play-Off Tineret al ligii secunde. Handbaliștii antrenați de Enis Murtaza vor evolua în Capitală, vineri, 17 martie, de la ora 14.00, cu CS Dinamo București, și duminică, 19 Martie, de la ora 12.00, cu CSM București. Meciurile contează pentru etapele a 5-a și, respectiv, a 6-a din Seria B a Diviziei A.

Handbal juniori

Săptămână plină pentru handbaliștii juniori CSM Constanța. Sâmbătă, 18 Martie, de la ora 14.30, juniorii I, antrenați de Enis Murtaza și Denis Ali, vor juca în deplasare cu CSȘ Târgoviște, cel de-al doilea meci în Grupa Valoare 2.

Și juniori II CSM Constanța încep meciurile din Grupa Valoare 2. Băieții antrenați de Ionuț Pușcașu debutează la Sala Sporturilor, joi, 16 Martie, de la ora 13.00, cu CSȘ Steaua București și merg apoi să joace pe terenul lui CSȘ Târgoviște, duminică, 19 Martie, de la ora 15.00.

Juniorii IV intră în competiție în faza Euroregiune și vor evolua în RO2, care include județele Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea și Constanța. Medgidia va fi gazda turneului din 17-18 Martie. Meciurile vor începe la ora 9.00.

Șah

Tinerii șahiști de la CSM Constanța vor evolua în acest weekend la Turneul Internațional Satori Art Slobozia. Competiția este rezervată juniorilor și se va desfășura în perioada 17-19 Martie, începând cu orele 8.00.

Haltere

Halterofilii CSM Constanța intră în acțiune la jumătatea săptămânii. În 14-15 Martie, juniorii III concurează la Campionatul Național de la Bascov. După o evoluție bună anul trecut, la finala concursului speranțe olimpice, juniorii antrenați de Aurel Tătaru se întorc la Bascov cu gândul la podiumul național.

Lupte

Emoții pentru luptătorii CSM Constanța, participanți la Campionatul European Seniori U23, care se desfășoară, în perioada 13-19 Martie, la Sala Polivalentă din București! Marian Daniel Sandu, la categoria 65kg, și Denis Ioan Chirică, la 86 kg, fac parte din lotul de lupte libere al României, sportivii noștri urmând să intre de vineri, 17 Martie, în competiție. Hai, Constanța! Hai, România!

Și micii luptători CSM Constanța au un final de săptămână plin. În 17-19 Martie, copiii vor participa la Memorialul “Nicolae Gheorghe” de la Medgidia. Ora de start: 9.30.


Sursă foto: CSM Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233