dobroge.tv

Live

Farul merge în Giulești după puncte

31 martie 2023
Publicitate

După aproape două săptămâni de pauză, Farul Constanța reia lupta pentru titlu în play-off-ul Superligii la fotbal. „Marinarii“ întâlnesc sâmbătă seară pe Rapid București, chiar în Giulești, în cadrul rundei cu numărul doi din aceasta fază a campionatului. „Vișinii“ sunt obligați să câștige pentru a rămâne în cursă pentru titlu, în timp ce formația de pe litoral vrea să își păstreze avansul în fruntea clasamentului.

Etapa a doua a play-off-ului Superligii îi aduce din nou față în față pe doi dintre cei mai mari „decari“ ai României, Gheorghe Hagi și Adrian Mutu, aflați acum în postura de antrenori. 

Farul și Rapid București vor fi adversare sâmbătă seară, într-un meci care se anunță decisiv pentru giuleșteni în cursa lor pentru titlu. Aflați la opt puncte față de primul loc, ocupat chiar de Farul, rapidiștii sunt obligați să joace la victorie, mai ales că partida se dispută chiar în Giulești. 

Aceste lucruri sunt cunoscute și de Gheorghe Hagi, care se așteaptă la o atmosferă incendiară sâmbătă seară. Asta nu îl sperie însă pe managerul tehnic al Farului, care vrea și el toate punctele puse în joc pentru a-și păstra avansul în clasament. 

Din păcate, în pauza competițională „marinarii“ au suferit două pierderi importante după accidentările lui Tudor Băluță și Mihai Popescu.

Înaintea rundei cu numărul doi a play-off-ului Farul este lider cu 35 de puncte, în timp ce Rapid este doar pe cinci, cu 27 de puncte. În sezonul regulat, meciul din Giulești s-a încheiat la egalitate, în timp ce, în retur, pe litoral, s-au impus „marinarii“, cu 2-1. Rapid București – Farul Constanța se joacă sâmbătă seară, cu începere de la ora 21 și 45 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233